Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης με θέμα την πυρηνική ενέργεια. Αναλυτικά η επίκαιρη ερώτηση έχει ως εξής:

Προς τον Αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό

Θέμα: Πυρηνική Ενέργεια

κ. Πρωθυπουργέ,

Πολλές χώρες επιλέγουν τη χρήση πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς σκοπούς, κρίνοντας ότι πρόκειται για μια οικονομικά συμφέρουσα, μεσοπρόθεσμα, και φιλική προς το περιβάλλον, μορφή ενέργειας. Πρόσφατα μάλιστα, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, κ. Σαρκοζί, προέτρεψε την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης να αναλάβουν πρωτοβουλία για χρηματοδότηση σχετικών προγραμμάτων, κυρίως σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα, δεν έχει επιχειρηθεί κάποια, ευρείας δημοσιότητας, ουσιαστική συζήτηση επί του θέματος.

Είναι δεδομένο ότι οι περισσότερες γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, προγραμματίζουν στο προσεχές μέλλον να καλύψουν μέρος των ενεργειακών τους αναγκών με τη χρήση πυρηνικής ενέργειας. Εξ αυτού του γεγονότος, η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί σε "πυρηνικό κλοιό", υφιστάμενη τους επικαλούμενους -από τους πολέμιους της πυρηνικής ενέργειας- κινδύνους, χωρίς να αποκομίζει τα αντίστοιχα οφέλη.

Επιπλέον, οι ενεργειακές ανάγκες της χώρας μας αυξάνονται, με συνέπεια, τα επόμενα χρόνια, να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Ελλάδα να καταλήξει να εξαρτάται ενεργειακά από τις γειτονικές της χώρες.

Ερωτάσθε:

Είναι στις προθέσεις σας η οργάνωση μιας ευρείας επιστημονικής και κοινωνικής συζήτησης για το θέμα της ειρηνικής χρήσης της πυρηνικής ενέργειας στην Ελλάδα;

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Γ. Καρατζαφέρης


Αφίσα του τρισμέγιστου ηγέτη,
από το ευλόγιον του Antistachef

Διότι ο μεγαλοφυής Καρατζαφέρης, ακριβώς έναν χρόνο πριν, είχε την μεγαλοφυή ιδέα: Να γίνουμε Ιαπωνία!!! Εύγε σ' αυτόν και στους οξυδερκείς οπαδούς του!!!

3 σχόλια :

  1. πολύ ωραίο.

    πραγματικά ο καρατζαφέρης και όλο το τσίρκουλο που τον ακολουθεί, αποτελλεί μακραν των υπολύπων την πιο εύθημη πλευρά του κυνοβουλίου. ελάχιστη πολιτική άνδρες προσέφεραν τόσο γελιο. ίσως ο πολύδωρας που ήταν μόνος του ενώ ετούτοι εδώ είναι ολοκληρος θιασος: μπουμπούκοκς, ο άλλος ο καταδρωμέας ο αιβαλιώτης ...όλοι πρώτοι ρόλοι.

    ΥΓ;ΑΝ δεν έχετε πρόβλημα θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το κείμενό σας για τις 25 μαρτίου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υποθέσω ότι τα περιστέρια ευθύνονται για ότι κατεβάζει η γκλάβα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *dakrygono, κανένα πρόβλημα: οτιδήποτε υπάρχει εδώ μέσα δεν υπόκειται σε ιδιοκτησία!
    :-)

    *Ελίτσα, τα περιστέρια όχι, διότι η κουτσουλιά από εκείνο κει το πατριαρχικό περιστέρι, προσγειώθηκε στο κρανίο του όταν ήταν πλέον μεγάλος: πλέον είχε γίνει η ζημιά...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si