Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2007

ΑΧ! ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου τη σπάει η όλη φάση με τα χριστούγεννα. Με εκνευρίζει όλο αυτό το αλισβερίσι, όλο αυτό το νταβαντούρι, όλο αυτό το νταραβέρι, όλο αυτό το πάρε-δώσε.
Με εκνευρίζουν οι φάτνες, οι αγιοβασίληδες, τα πλαστικά ελεφάκια, ο μπέϊμπι θεάνθρωπος, οι γύφτοι που με τα κλαρίνα που λένε τα κάλαντα, τα μαγαζάκια που πουλάνε κόλπα και κολπάκια για το δέντρο, τα πιτσιρίκια που δουλεύουν τους μεγάλους, υποκρινόμενα πως πιστεύουν στην ύπαρξη του άηΒασίλη, με ακνευρίζει που τα καζίνα είναι γεμάτα αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να παίξω με άνεση....

Βέβαια, γούστα είναι αυτά.
Κάτι φίλοι, γουστάρουν τα χριστούγεννα. Άλλοι που επίσης τα γουστάρουν, επειδή δε γουστάρουν το Χριστό, τα έχουν μετονομάσει σε "ηλιούγεννα" και τα γιορτάζουν με ήσυχη συνείδηση.
Γούστα είναι αυτά.
Εμένα ούτε τα ηλιούγεννα με καλύπτουν. Δε μπορώ να γιορτάζω μέσα στο ψοφόκρυο. Τελεία και παύλα. Είμαι ανοιξιάτικος-καλοκαιρινός, άντε και φθινοπωρινός τύπος.

Αλλά τι στα κομμάτια, πρέπει και τούτο δω το μπλογκ να μπει στο κλίμα των ημερών. Πρέπει να γράψω κατιτίς χριστουγεννιάτικο.
Ωραία λοιπόν. Θα γράψω αυτό:

Αδελφοί!
Τα γενέθλια του Ιησού, πλησιάζουν!
Αδελφοί!
Εσείς τι δώρο θα κάνετε φέτος στον Ιησού?
Αδελφοί!
Αν δεν έχετε καλύτερη ιδέα για δώρο προς τον Κύριο τινων Ιησού Χριστό, ο Περίκαλλος σας προτείνει να επισκεφτείτε το http://www.jesusdressup.com/
και να κάνετε δώρο στον κ. Ιησού κανένα εύμορφον ρουχαλάκι!
Λογικά, θα του αρέσει το δώρο!
Ή, τουλάχιστον, από ευγένεια θα πει πως του αρέσει, για να μην σας προσβάλλει...

2 σχόλια :

  1. Μπόζε μόι...

    Μένω πραγματικά έχπληχτος...

    Μολαταύτα ελπίζω να μην πέσατε εις την παγίδαν των καταχρήσεων Άγιες μέρες...

    Πάντως υπάρχει λύcιc εάν παρεκτραπήκατε, απλά παρακολουθήστε αυτό εχπληχτικό +Βίδεον+ που θα ξυπνήσει μνήμες της παιδικής σας ηλικίας... No pain, no Gain!

    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγιστοτεράστιον το βίνδεον!!!!!
    Σκέτη μηχανή του χρόνου! :-)
    Εύγε Κάρολε!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si