Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2008

ΖΗΤΩ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!


Ναι φίλε αναγνώστη! Απέχουμε μόλις τέτταρα χρονάκια από το 2012, απέχουμε μόλις 5 χρονάκια από το 2013, απέχουμε μόλις 3 χρονάκια από το 2011. Η ώρα της απολυτρώσεως πλησιάζει! Πλησιάζει η ώρα των Έψιλον!
Ναι, φίλε αναγνώστη! Εδώ και 4 χρονάκια, "Πλήρης αναρχία επικρατεί στις Η.Π.Α και έχει ξεσπάσει ένα απίστευτο οικονομικό κραχ,μεγαλύτερο απ’αυτό του 1929". Γκαραντί!
Ναι, φίλε αναγνώστη! Εδώ και 6 χρονάκια, "η Καλιφόρνια φαίνεται σαν σεληνιακό τοπίο εξαιτίας των πυρκαγιών, ενώ στην Αγγλία έχουν συμβεί τρομακτικά γεγονότα, όπως καταβυθίσεις". Γκαραντί!
Ναι, φίλε αναγνώστη! Εδώ και 8 χρονάκια, έχουν ενεργοποιηθεί "όλα τα τελετουργικά ρεύματα της Αλάσκας,με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α. να μην μπορούν να ελέγξουν το Βορρά". Παράλληλα, εδώ και 8 χρονάκια "το μίσος μεταξύ των Βόρειων και των Νότιων Αμερικανών έχει φτάσει στο απροχώρητο". Γκαραντί!

Και να ήταν μόνο αυτά φίλε αναγνώστη...
Εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, στο ελληνόφωνο ίντερνετ κυκλοφορεί ένα εξαίσιο κείμενο με την υπογραφή "Apollonios". Όλες οι παραπάνω αποκλειστικές πληροφορίες υπάρχουν σε αυτό το μνημειώδες κείμενο (ως προβλέψεις). Μπορεί κάποιος να το βρει κάνοντας κλικ εδωνανά αλλά υπάρχει και αλλού, και αλλού, και αλλού...

Τώρα βέβαια, ένα ζήτημα είναι για ποιό λόγο δεν το αποσύρουν από την κυκλοφορία... Τι να σου πω, φίλε αναγνώστη... Άβυσσος η ψυχή των εψιλονιανών... Ίσως να το θεωρούν τόσο μνημειώδες, όσο μνημειώδες το θεωρώ εγώ.

Διότι εγώ, φίλε αναγνώστη, το συγκεκριμένο κείμενο το θεωρώ μνημείο μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας: εκείνης εκεί της νοοτροπίας που έβαλε το ΛΑΟΣ στη βουλή.
Διότι ναι μεν το συγκεκριμένο κείμενο (και χιλιάδες άλλα κείμενα ανάλογης "λογικής") εκινούντο στο επίπεδο της καθαρής και ανόθευτης παπαρολογίας, ναι μεν τα εν λόγω κείμενα σκορπούσαν αβίαστα το γέλιο εις τους στοιχειωδώς σκεπτόμενους, ωστόσο τα εν λόγω παπαρολογικά κείμενα κατάφεραν να αποδειχτούν αποτελεσματικότατα προπαγανδιστικά όπλα, επηρεάζοντας τη σκέψη αρκετών ευηθών συμπατριωτών μας και δημιουργώντας πολιτικοκοινωνικό ρεύμα σκέψεως (ή μάλλον "κάτι-σαν-σκέψεως").

Ασφαλώς όμως, το κακό (για αυτούς) ή ίσως το καλό (για εμάς) είναι η ύπαρξη της εξής αιωνίου αλήθειας: "η παπαρολογική προπαγάνδα, μόνο φαινόμενα φούσκας μπορεί να δημιουργήσει. Και όλαι αι φούσκαι σύντομα ξεφουσκώνουν".

Μόνο που συχνά ξεφουσκώνουν με συνέπειες οδυνηρές για όλους, όπως θα δούμε στην επόμενη δημοσίευση.

1 σχόλιο :

  1. Βρουμ, βρουμ, οι αντιδραστήραι Αίπσηλων®.

    να τώρα παίρνουμε την ΜΠόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si