Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2009

ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΟ
(και το έτσι, και το αλλιώτικο)

Παρακολουθούμε έκπληκτοι τον Πικασο να έχει φκιάξει κάτι που του λείπουν τα ξερωγώ γκέμια, γαμώ το κιόρατόν μου!!!
Αίσχος!
Να αποσυρθεί πάραυτα, διότι άνευ γκεμίων δεν υφίστανται games.
(ή μπας και μόνον τότε υφίστανται?)

Φκαριστώ που εμοιράσθητε τον προβληματιζμόνε μου

4 σχόλια :

 1. Προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ


  Αγιε Μιχαήλ Αρχάγγελε,
  υπεράσπισέ μας την ημέρα της μάχης, γίνε ο φρουρός μας ενάντια στην κακία και τις παγίδες του διαβόλου.

  Ο Θεός ας τον επιτιμήσει,παρακαλούμε ταπεινά, και κάνε Εσύ,Πρίγκιπα της Επουρανίου Στρατιάς, με τη δύναμη του Θεού, να κατάκρημνιστεί στην κόλαση ο διάβολος και όλα τα πονηρά πνεύματα που περιφέρονται στον κόσμο, αναζητώντας τον όλεθρο των ψυχών. Αμήν
  -------------------------
  Αγιε Αγγελε, ο εφεστώς της αθλίας μου ψυχής και ταλαιπώρου μου ζωής, μη εγκαταλίπης με τον αμαρτωλόν, μηδέ αποστής απ'εμού δια την ακρασίαν μου. Μη δώης χώραν τω πονηρώ δαιμόνι κατακυριεύσαι μου τη καταδυναστεία του θνητού τούτου σώματος. Κράτησον της αθλίας και παρειμένης χειρός μου, και οδήγησόν με εις οδόν σωτηρίας. Ναι, Αγιε Αγγελε του Θεού, ο φύλαξ και σκεπαστής της αθλίας μου ψυχής και του σώματος, πάντα μοι συγχώρησον, όσα σοι έθλιψα πάσας τα ημέρας της ζωής μου, και ει τι ήμαρτον την σήμερον ημέραν. Σκέπασόν με εν τη παρούση νυκτί και διαφύλαξόν με από πάσης επηρείας του αντικειμένου, ίνα μη εν τινι αμαρτήματι παροργίσω τον Θεόν. Και πρέσβευε υπέρ εμού προς τον Κύριον, του επιστηρίξαι με εν τω φόβω Αυτού, και άξιον αναδείξαι με δούλον της Αυτού αγαθότητος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ συντρόφιμε, θα διακόψω τον προβληματιζμό ζαζ, διότι εξάφνως με ήρθε μιαν αποκάλυμπζις: αναγραμματίζοντας το «πασαλιμανιώτικα» προκύπτει η λέξη «πανισλαμιώτικα». Η οποία δεν υπάρχει, ωστόσο δεν είναι άνευ σημασίας.

  Κάτι κρύβει αυτό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Bougas, το εύχομαι αν και δεν το πιστεύω
  (και σε κάθε περίπτωση δεν ξέρω τι σχέση έχει με τον Πικασο)

  @Jean - Lyc, θέτετε ένα σοβαρότατον ζήτημα, αποδεικνύον πως υπάρχει ομφάλιος λώρος συνδέων τον γαυρισμό με τον ισλαμισμό (πράγμα που ανέκαθεν επίστευα: Μόνον μουτζαχεντίν θα δεχόντουσαν να πανηγυρίσουν τόσα πέτσινα πρωταθλήματα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όπως ακριβώς το είπατε αγαπητέ! Προσυπογράφω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si