Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ...
-διότι ως γνωστόν οι Έψιλον έρχονται το 2012
-αποκαλύπτουμε τα θρυλικά υπερόπλα της ομάδας Έψιλον
-είσαι αποτυχημένος συγγραφέας? Κλέψε ιδέες και γίνε πλούσιος!


(συνέχεια των αποκαλύψεων που άρχισαν με αυτό εδώ το ποστ)
--------------------------
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ,
ΉΤΟΙ...
Βοηθήματα για τους αμύητους:
http://www.ardin.gr/node/1999
http://www.fourakis-kea.com/forum/
http://www.scribd.com/doc/6357424/- (πρόκειται για μεγαλοφυές κείμενο)
http://www.omada-epsilon.com/index.php
http://www.diodos.gr/content/view/82/43/
http://www.promitheasblog.com/
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=4965
http://www.facebook.com/group.php?gid=68042133544&v=wall
κλπ κλπ κλπ, πάρε κόσμε, πάρε να 'χεις κλπ κλπ
--------------------------


Τις προάλλες ταίριαξε να ακούμε με έναν σύντροφα το αρχαίο και άκρως μυητικό ρεμπέτικο του Βαγγέλη Παπάζογλου "κάτω στα λεμονάδικα" και περνάγαμε αρκούντως καλά.

Κι επειδή έχω βγάλει ένα κακόφημο όνομα στην πιάτσα ως "αυτός που αποκωδικοποιεί τα μυητικά ρεμπέτικα", ο σύντροφας γυρνάει και μου λέει:

-Συντ, για ποιό λόγο ο ποιητής οριοθετεί τα λεμονάδικα ως τον χώρο στον οποίο εκτυλίσσεται η θλιμμένη ιστορία των συλληφθέντων λαχανάδων?

Πήρα το σοβαρό μου ύφος και άρχισα να του αποκωδικοποιώ τον άθλο του Ηρακλέους σχετικά με τα μήλα των Εσπερίδων, τονίζοντάς του ότι οι Εσπερίδες και τα Εσπεριδοειδή τους έπαιζαν μπάλα εκεί γύρω στη Λιβύη, στο γήπεδο του θρυλικού Άτλαντα, στο γήπεδο του οποίου ο Ηρακλής, μετά από συγκλονιστική εκτός έδρας εμφάνιση, άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του και τα σύμβολά του (τα οποία ιχνηλατήσαμε στο προηγούμενο μέρος των αποκαλύψεων).

Μάλιστα, για να περισσότερο σασπένς, συνέχισα τονίζοντας στον σύντροφα:

Για να εμβαθύνουμε στη σκέψη του μύστη-ρεμπέτη, μοιραία θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο των λεξαρίθμων, εφόσον είναι προφανές ότι οι ρεμπέτες έπαιζαν τους λεξάριθμους στα δάχτυλα!
Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι:
Ο λεξάριθμος της φράσης "ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ" είναι 1853.
Δηλαδή, είναι ο ίδιος με τον λεξάριθμο της φράσης
"ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΕΣΤΙ", φράση με λεξαριθμικό άθροισμα επίσης 1853.
Το ίδιο λεξαριθμικό άθροισμα, 1853, έχει, άλλωστε και η φράση
"ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΝΑΙ".
(Αυτό το τελευταίο, αν και άσχετο, πρέπει να το πούμε για να μην κομπλάρουν οι συνάνθρωποί μας οι χριστιανοί και μας γκαντεμιάσουν -εμείς ακόμα και τους χριστιανούς τους θέλουμε για πελάτες μας).

Η λεξαριθμική σημασία του άσματος, γίνεται ακόμα πιο έντονη αν αναλογιστούμε πως η φράση "ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ" έχει λεξάριθμο 2739, όσο δηλαδή και η φράση
"ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΕΣΤΙ",
αλλά και η φράση "ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" έχει κι αυτή το ίδιο λεξαριθμικό άθροισμα: 2739!!!
Δε μπορεί να είναι σύμπτωση!

Για τους μύστες, για τους αληθινούς μύστες, δεν υπάρχουν συμπτώσεις! Τα πάντα συμβαίνουν επειδή υπάρχει λόγος να συμβούν!

Υπό αυτή την έννοια, μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι η φράση "ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ" έχει λεξαριθμικό άθροισμα 4085, πράγμα που θα πρέπει να μας βάλει σε υποψίες εφόσον το ίδιο λεξαριθμικό άθροισμα, 4085, έχει και η φράση "Η ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΫΔΡΟΚΑΝΝΑΒΙΝΟΛΗΣ". Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι λεξαριθμικό άθροισμα 4085 έχει και η φράση "Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ".
Τυχαίο?

Όποιος συνεχίσει ν' αδιαφορεί για τις αποκαλύψεις μας, πρέπει επειγόντως να πα να μυηθεί και να εντρυφήσει στο λεξάριθμο της φράσης "ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ", φράση που έχει λεξαριθμικό άθροισμα 2012, πράγμα που δεν είναι τυχαίο, εφόσον το 2012 αναμένεται η δυναμική εμφάνιση της Ομάδας Έψιλον

(κάθε καλό σενάριο παπαρολογίας, οφείλει να περιλαμβάνει τουλάχιστον μια μικρή αναφορά σε ιλλουμινάτους και τουλάχιστον μια αναφορά στο έτος 2012).

Ο μύστης Βαγγέλης Παπάζογλου, λοιπόν, όταν εμπνεύστηκε το βαθιά μυητικό ρεμπέτικο "Κάτω στα λεμονάδικα", σαφέστατα είχε κατά νου την έλευση των Έψιλον, οι οποίοι, ως γνωστόν, θα κάνουν επίσημη πρεμιέρα το 2012, δηλαδή του χρόνου οι Έψιλον θα είναι εδώ.

Διότι είναι προφανές ότι μέσα από την πονεμένη ιστορία του τραγουδιού αυτού, ο μύστης ρεμπέτης αναφέρεται όχι στα ορατά, γήινα, φθαρτά λεμονάδικα του υλικού κόσμου -οι μύστες δεν ασχολούνται με τα φθαρτά λεμόνια και τις φθαρτές λεμονόκουπες ενός φθαρτού κόσμου...
Όχι!
Οι μύστες ασχολούνται με τα άφθαρτα λεμόνια!

Ο μύστης εδώ ομιλεί για
τα νοητά λεμονάδικα!
τα πνευματικά λεμονάδικα!
τα άφθαρτα ουράνια αιώνια λεμονάδικα!
Τα λεμονάδικα του όντως όντος!
Τα ιδεατά λεμονάδικα του κόσμου των αρχετύπων ιδεών!"


Ο σύντροφας είδε το μάτι μου που γυάλιζε και απλώς μου ένευσε να συνεχίσω, αρκούμενος να μου υπενθυμίσει την ύπαρξη του άλλου μυητικού άσματος: "Μωρή κοντούλα λεμονιά".
Αφού τον διαβεβαίωσα ότι θα αποδείξω στη συνέχεια πως και αυτό το άσμα ομιλεί αλληγορικώς και προφητικώς για το οπλοστάσιο των Έψιλον, συνέχισα:

"Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει, σύντροφε", του είπα, "αλλά τον τελευταίο καιρό σπανίζουν τα ελληνικά λεμόνια. Η αγορά έχει γεμίσει με λεμόνια κάθε προελεύσεως -μέχρι και λεμόνια Βραζιλίας έχω ψωνίσει απ' τη λαϊκή της Καλλιδρομίου. Όμως τα ελληνικά λεμόνια σπανίζουν, σχεδόν έχουν εξαφανιστεί!
Και ερωτώ:

Που στον πούτσο εξαφανίστηκαν τα ελληνικά λεμόνια?

Και απαντώ:
Τα εξαφανισθέντα ελληνικά λεμόνια τα έχει στην κατοχή της και στα χέρια της η "Ομάδα Έψιλον" και τα χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη και ως καύσιμο για τη δημιουργία του υπερόπλου το οποίο, κατά το 2012, θα οδηγήσει τον Ελληνισμό στη δόξα! Διότι διόλου δεν αποκλείεται το ελληνικό υπερόπλο να έχει ως καύσιμο τα λεμόνια!
Τυπικό δείγμα μυητικού Έψιλον λεμονιού

Άλλωστε, αυτό υπονοεί (μυητικώς) η αποκωδικοποίηση του άθλου του Ηρακλέους σχετικά με τα μήλα των Εσπερίδων, που όχι τυχαία έχουν ταυτιστεί με τα Εσπεριδοειδή -λεμόνια, πορτοκάλια, κιτρολέμονα και τα παρόμοια.

Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει οι πάντες να έχουν ξεχάσει ότι αρχαιοελληνιστί η λέξη "μήλα" σημαίνει απλώς "πρόβατα".

Για παράδειγμα, ο Όμηρος στη δ ραψωδία της Οδύσσειας (στίχοι 85-88) βάζει τον Μενέλαο να λέει σχετικά με τα μήλα:

Κύπρον Φοινίκην τε καὶ Αἰγυπτίους ἐπαληθείς,
Αἰθίοπάς θ' ἱκόμην καὶ Σιδονίους καὶ Ἐρεμβοὺς
καὶ Λιβύην, ἵνα τ' ἄρνες ἄφαρ κεραοὶ τελέθουσι.
τρὶς γὰρ τίκτει μῆλα τελεσφόρον εἰς ἐνιαυτόν·

πράγμα που σε απλά ελληνικά σημαίνει:

Κύπρο, Φοινίκη κι Αίγυπτο γυρνούσα κι Αιθιόπους
και στους Σιδώνες κι Ερεμβούς και στη Λιβύη πήγα
όπου στ' αρνιά τα κέρατα φυτρώνουνε αμέσως
κι οι προβατίνες εκεί γεννάνε τρεις φορές το χρόνο

Και μην κοιτάς που εμείς είμαστε στουρνάρια που νομίζουν πως μιλάνε ελληνικά: Τα πραγματικά ελληνικά τα μίλαγε ο Όμηρος. Λοιπόν, στα ελληνικά του Ομήρου, τα μήλα ήταν τα αρνιά και τα πράϊτα και τα γίδια -ουχί τα μπανανόμηλα και τα ξινόμηλα και τα φιρίκια.
(Ο δύσπιστος, ας διαβάσει Διόδωρο Σικελιώτη, βιβλίο 4, κεφ. 26-27 κι ας ξεστραβωθεί σχετικά με τα μήλα των Εσπερίδων).
Αλλά δεν θα το πούμε σε κανέναν. Ως ερμητικοί φιλόσοφοι, θα κρατήσουμε το στόμα μας ερμητικά κλειστό. Θα ανοίγουμε το στόμα μας μόνο προκειμένου να μιλήσουμε για λεμόνια.

Παρατηρούμε επίσης ότι κι ο Μενέλαος καυχιέται πως πήγε προς τα εκεί όπου έπαιζαν μπάλα τα περιβόητα μήλα των Εσπερίδων, ε? Δηλαδή κατά Λιβύη μεριά, ε? Δηλαδή κεί πέρα που λέγαμε: Στους Βέρβερους και στους Τουαρέγκ, με τα όρθια αντίρροπα Έψιλον στη σημαία τους, οκέϋ?

Και είπαμε, οι Δελφοί εκεί στείλανε και τους Μινύες από τη Σαντορίνη, δεν είπαμε? Οι οποίοι προηγουμένως έπαιζαν μπάλλα λίγο πιο έξω απ΄το γήπεδο του Μενέλαου, δηλαδή έμεναν στο Ταίναρο, οκέϋ?

Προσέχεις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Πελοπονήσου και Βόρειας Αφρικής? Εννοείς τώρα για ποιό λόγο πέρα από την Τρίπολη της Αρκαδίας υπάρχει και η Τρίπολη της Λιβύης? Κατανοείς ποιά λεπτή σχέση ανέδειξε ο χρησμός που οι Δελφοί έδωσαν στον Βάττο?

Όμως ο Ηρακλής (όπως κι ο Μενέλαος, όπως κι ο Βάττος) δεν ήντονε κάνας τσομπανάκος ούτε κάνας ζωοκλέφτης να πά να κλέψει μήλα -δηλαδή αρνιά και πρόβατα.
Όταν ο Ηρακλής πήγε στις Εσπερίδες (εκεί κατά Λιβύη μεριά) για να κλέψει τα μήλα των Εσπερίδων (και μάλιστα ο άθλος του αυτός είναι και ο τελευταίος -άρα ο μεγαλύτερος), εμείς θα λέμε ότι δεν είχε κατά νου να τσουρνέψει πρόβατα.
Εμείς θα λέμε οτι ορθώς οι μεταγενέστεροι αντελήφθησαν πως αυτό που πήγε να τσουρνέψει ο Ηρακλής ήταν Εσπεριδοειδή, δηλαδή μήλα των Εσπερίδων, και πιο συγκεκριμένα:
Λε-μό-νια!

Ο Ηρακλής ήταν σε ειδική αποστολή:
Να αγοράσει λεμόνια για λογαριασμό της πανάρχαιας μυστικής αδελφότητας των Έψιλον!!! Η αδελφότητα των Έψιλον ήθελε λεμόνια για να τα αναλύσει στα πρωτοποριακά της εργαστήρια!!!


Ο σύντροφος, κρατώντας την κοιλιά του απ' τα γέλια, ψέλλισε κάτι σαν
"ναι, ήθελε να βάλει τον Ηρακλή να τα χτυπάει με το ρόπαλο, ώστε να δει αν το ρόπαλό του μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποχυμωτής"
και χαχανίζοντας μου έκανε νόημα να συνεχίσω.
Συνέχισα:

"Τα λέω όλα αυτά, επειδή είμαι άνεργος αλλά ταλαντούχος συνωμοσιολόγος...
Όμως, παρ' όλες τις τζαμάτες θεωρίες συνομωσίας που φτιάχνω μέσα σε νανοδευτερόλεπτα, τα φράγκα τα βγάζουν κάτι παρακμιακοί συνομωσιολόγοι συγγραφείς της πλάκας κι εγώ παραμένω φτωχός, άνεργος και με την πένα στο χέρι...
Λέω όσα λέω λοιπόν μπας και με λυπηθεί κανένας κακορίζικος ατάλαντος παρακμιακός εθνοπρεζάκιας παπαρολόγος συγγραφέας και με πάρει στη δούλεψή του να του δίνω ιδέες που εκείνος αδυνατεί να συλλάβει από μόνος του.

Κι ο Χαρδαβέλας άμα με θέλει να βγαίνω σε καμιά εκπομπή ως "Συνωμοσιολόγος-Ερευνητής", το δέχομαι -αν είναι καλά τα φράγκα...
Αν μάλιστα είναι πολύύύ καλά τα φράγκα, δέχομαι να βγαίνω ακόμα και ημίγυμνος -τα έξοδα να βγαίνουν, καταλαβαίνεις...

Όπως και να 'χει, κρίμα τόσο ταλέντο να πηγαίνει χαμένο τζαμπέ σ' ένα μπλογκ, όταν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για το καλό του ελληνισμού:
να σωθεί (ή έστω απλώς να πορωθεί) ο ελληνισμός, αλλά να φάμε κι εμείς καλά, δηλαδή παράλληλα με τη δόξα του ελληνισμού να λιγδώσει το αντεράκι μας! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!
".


(μην χάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια:
Όλη η αλήθεια σχετικά με τα λεμόνια ως πηγή ενέργειας για τα υπερόπλα της Ομάδας Έψιλον!)

11 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώστονε κι ας άργησε! Που χάθηκες εσύ τόσον καιρό? Είχα αρχίσει να ανησυχώ λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω μου εκαψες 2-3 ασφάλειες μόλις. Χρωστάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς λύθηκε η παρΑξήγηση σχετικά με το καύσιμο των δια-διαστατικών διαστημοφρουρίων των Τουαρέγκ - Έψιλον.

    Τώρα μπορώ να φορέσω σκούφο, κασκόλ, ροκάνα και να περιμένω το 2012 που θα πάρουμε πρωτάθλημα. (Ή η ΑΕΚ ή το Χέλλας, ότι κάτσει πρώτο).

    Να γνωρίζετε, ότι ένας ημίθεος σαν εσάς, έχει πάντα θέση στην ομάδα των συγγραφέων του εκδοτικού οίκου "Κάρολος Πολσεμάνογλου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Πανδίων, τι να πω... Θα επανορθώσω!
    :-)

    *Πόλσε, οι γεροντάδες πάντως ισχυρίζονται πως το 2012 το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω ελεύσεως των Ε!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοίτα σύντροφε σε μια ακτινα καποιων εκατονταδων μετρο απο την εστια μου τα λεμονια των πεζοδρομιων τα οικειοποιουμε εγω... το θεωρω σπουδαιο φαρμακο, και ενεκα της οικονομικης μου δυσπραγιας(παντα τσακωμενος με τα χρηματα), αναγκαζομαι να προβαινω σε οικειοποιηση των λεμονιων της γειτονιας μου .... σου χαλαω τον μυθο ρε γαμωτο???... λες γι αυτο να κατηγορηθω για εσχατη Προδοσια απο τους Ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας ειμαστε σοβαροι: η ομας επθιλον υπαρχει! και ιδου:

    http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html

    ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΑΣ (ΕΕΕ)
    Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    Τα Τρία Εψιλον, όπως λεγόταν χαρακτηριστικά η οργάνωση, εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη το 1927 με στόχο την "άμυνα του Εθνους" απέναντι στον κομμουνισμό και σε όλα εκείνα τα αλλότρια ρεύματα στα οποία χρέωναν την ευθύνη για την οικονομική και την ηθική κρίση που μάστιζε την ελληνική κοινωνία.
    [...]
    Τα Τρία Εψιλον πήραν από την αρχή ξεκάθαρη αντισημιτική θέση που τη συνδύαζαν με τον αντικοινοβουλευτισμό και τον αντικομμουνισμό. Στους βασικούς ακόμα εχθρούς συγκαταλεγόταν ο ταξικός συνδικαλισμός και τα υπάρχοντα κόμματα. Αρχηγός της οργάνωσης ήταν ο έμπορος Γ Κοσμίδης, με γραμματέα τον τραπεζικό Δ. Χαριτόπουλο. Τα γραφεία της ΕΕΕ βρίσκονταν στην οδό Πανταζίδου 8.

    Οι "Τριεψιλίτες", όπως αυτοαποκαλούντο τα μέλη της ΕΕΕ, είχαν υιοθετήσει ως έμβλημα τον δικέφαλο αετό και οραματίζονταν την αναβίωση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Φορούσαν κίτρινα πουκάμισα και μαύρες μπότες για να τονίσουν τη βυζαντινοελληνική προέλευση, χαλύβδινα κράνη και κρατούσαν γκλομπ, ενώ πίστευαν στην ανωτερότητα και την καθαρότητα της ελληνικής φυλής.

    κλπ κλπ κλπ


    ;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *Δικαιόπολις, θέλει προσοχή! Πρέπει να κρατήσουμε υπεύθυνη στάση απέναντι στο εθνικό θέμα της λεμονάδας!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. *Netrino, δηλαδή πρόκειται για φασιστικά καθάρματα του κερατά που μας έχρονται από την πιο σάπια εποχή της πρόσφατης ιστορίας?
    Δηλαδή δεν πρόκειται για λαμπρούς διαστημάνθρωπους από την Ανδρομέδα???
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ" ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/03/2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - 152 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MISS BERBERE FRANCE 2010


    http://diogenhs-pa-sy-a.blogspot.com/2011/03/152-miss-berbere-france-2010.html


    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2011/03/13/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2011-03-13_00-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si