Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Ναι μαγκίτη αναγνώστη μου, επιτέλους, η αιωνιότητα νικήθηκε!!!

Το ζήτημα έχει ως εξής:

Το ΚΚΕ διοργανώνει εκδηλώσεις για την παρουσίαση της Απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης (16 Ιούλη 2011), σχετικά με τις αποκαταστάσεις του Νίκου Ζαχαριάδη, του Νίκου Βαβούδη και την πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • Την Κυριακή 2 Οκτώβρη, στις 11.30 το πρωί, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, για τον Νίκο Ζαχαριάδη, ηγέτη και Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ 1931-1956.
  • Την Τετάρτη 5 Οκτώβρη, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία «ΑΤΛΑΣ» στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Ταύρο, για τον Νίκο Βαβούδη, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 9 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί στην πλατεία Λαού στη Λαμία, για τον καπετάνιο του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη.
Τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τις αποκαταστάσεις των Ν. Ζαχαριάδη, Ν. Βαβούδη και Α. Βελουχιώτη, που δημοσιεύονται ήδη στην ΚΟΜΕΠ (τεύχος 5/2011), θα δημοσιεύσει ο «Ριζοσπάστης», στο φύλλο της Κυριακής, 2 Οκτώβρη.

Με πιάνεις, αναγνωσταρά μου? 
Μετά από τόνους λάσπη που έπεσε (εκ μέρους του κόμματος) πάνω στα κουφάρια και στη μνήμη των προαναφερθέντων, ήρθε ο καιρός να ... αποκατασταθούν:

38 χρόνια μετά θα αποκατασταθεί ο Ζαχαριάδης (χάλκινο μετάλλιο), 60 χρόνια μετά το θάνατό του, θα αποκατασταθεί ο Βαβούδης (αργυρό μετάλλιο),  66 χρόνια μετά θα αποκατασταθεί ο χρυσός πρωταθλητής και ρέκορντμαν Άρης Βελουχιώτης!

Μιλάμε, φαντάσου αναγνώστη μου, να είσαι 23 χρονών, 
να σε γέννησε ο πατέρας σου όταν ήταν 23 χρονών 
και να τον γέννησε ο παππούς σου όταν εκείνος ήταν 20 χρονών. 
Οκέϋ?

Ε, το πράγμα θα ήταν έτσι:

Τη μέρα που γεννιόταν ο παππούς σου, πέθαινε ο Βελουχιώτης. Από κείνη τη μέρα και μετά, το κόμμα έψαχνε μανιωδώς τι στον πούτσο ήταν ο Βελουχιώτης, και μετά από 66 χρόνια σκληρής και ανηλεούς μελέτης, επιτέλους έφτασε στο συμπέρασμα πως ο Βελουχιώτης υπήρξε μέχρι τέλους κομμουνιστής, επομένως πρέπει να αποκατασταθεί πολιτικά! 

Η ταχύτητα και η ευστροφία του κόμματος διαπιστώνω πως παραμένουν σε μνημειώδη επίπεδα!!!

4 σχόλια :

  1. Για τον πούτσο καβάλα (με το μπαρδόν δηλαδή). Γι'αυτό όλοι οι ψωριάρηδες μαζί και το ΚΚΕ χώρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΚΚΕ χτενίζεται...
    Η ιστορία θα αποδώσει τεράστιες ευθύνες στην Αριστερά για όσα δεν κάνει σήμερα. Ευθύνες της ίδιας τάξης μ' αυτές που θα αποδώσει στο ΠΑΣΟΚ, στη ΝΔ και στο ΛΑΟΣ για όσα κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει, αλλά αν τις ευθύνες τις αποδώσει η ιστορία, αυτό σημαίνει ότι είμαστε χαμένοι από χέρι... Ας ελπίσουμε πως τις ευθύνες θα τις αποδώσει νωρίτερα ο ίδιος ο κόσμος
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si