Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Τα παλιά αναγνωστικά

Αχ, τι καλά που ήταν τα παλιά σχολικά βιβλία!!!
Πόσα καλά, χρήσιμα και ωφέλιμα πράγματα μας μάθαιναν!!!

Να, τα αναγνωστικά του δημοτικού, ας πούμε.
Σκέτος παιδαγωγικός θησαυρός.

Ειδικά αν ο μαθητής ήταν επιμελής
και είχε την τάση να εμβαθύνει
στις λεπτομέρειες...

Αχ, νοστάλγησα πάλι.

Τραγούδι.

3 σχόλια :

  1. Καλώς ήρθατε στον Dave Gray Νοσοκομείο ανθρωπιστικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για να παρέχει στους συμμετέχοντες με τη στήριξη που ενδυναμώνει τους ανθρώπους, δραστηριότητες και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ολοένα και πιο σύνθετες ανθρώπινες ανάγκες και τη βοήθεια που διευκολύνει το άγχος των συνθηκών διαβίωσης κακουχίες. Δωρίσουν τα νεφρά για τους απόρους και να πάρει ένα πολύτιμο αποδόσεις των $ 400,000,00 και θα σώσει μια ζωή. Τηλ ή whatsaap 918.050.773.651. e-mail: davegrayhospitaldelhi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5:50 μ.μ.

    Αυτός ήταν που συνέλαβε την ιδέα της αποστολής κάποιων μυημένων στην καρδιά ενός βάρβαρου έθνους,με σκοπό τη μόλυνση αυτού του έθνους από τον ευγενή ιό του Επίκουρου,από τον ευγενή ιό του Αντισθένους.
    Ένα είδος μυστικής στοάς δημιουργήθηκε στη Ρωσία.Δεκάδες Βυζαντινοί ηγεμόνες,προσπάθησαν (μέσα από συμπεθεριές και κουμπαριές με τους Ρώσους ηγεμόνες)να ανακαλύψουν αυτή τη μυστική στοά.Μάταιος κόπος…Τα τέκνα των Στωικών,ήξεραν να φυλάνε καλά το μεγάλο μυστικό…Μάλιστα έφτασαν σε τέτοιο επίπεδο την οργάνωση τους,ώστε έφτασαν να είναι σε θέση να υποδεχθούν(προσφέροντας καταφύγιο),την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων του Βυζαντίου-μελών της Έλληνικής-Στωικής Ομάδας.
    Στο πρώην Βυζάντιο,παρέμεινε μόνο ένα μικρός πυρήνας μυημένων,προετοιμάζοντας το μέλλον και ερχόμενος συχνότατα σε σύγκρουση ακόμα και με την ισχυρότατη Εκκλησία.Στην μικρή αυτή ομάδα οφείλεται η ιδέα της συγκρότησης των αντάρτικων-επαναστατικών ομάδων των αρματωλών και κλεφτών.Παράλληλα,αυτή η μικρή ομάδα δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία,πότε με τον επαναστατικό ξεσηκωμό του Καψή στις Κυκλάδες(όπου είχε και την μεγαλύτερη επιρροή),πότε με την μικρή εξέγερση του Διονυσίου του Φιλοσόφου στην Ήπειρο,πότε με τα Ορλωφικά(σε συνεργασία με το κέντρο των Στωικών,την Ρωσία).Μεγάλη υπήρξε και η συνεισφορά της στην δημιουργία του Πανδοχείου των Ελλήνων,της Φιλομούσου Εταιρίας και της μετεξέλιξης αυτών σε Φιλική εταιρεία.

    http://www.contra.gr/incoming/article1545355.ece/BINARY/w460/paparazzi_loukan1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, άμα πιάσατε το πίτσι-πίτσι, μη σας ενοχλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si