Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Νοερά Προσευχή & σύγχρονες επιχειρήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας με θέμα η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς

To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς», τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.  
Σκοπός της ημερίδας αποτελεί η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου - τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Το παραπάνω δελτίο τύπου αλιεύθηκε εδώ, ήτοι στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ.

Τραγούδι.
Λένα Παπαδοπούλου, 
Τώρα μας σώνει μόνο ένα θαύμα 
ένα θαύμα 
ένα θαύμα 
λαλαλαλαλα


2 σχόλια :

 1. ενδιαφέρον... απο μικρός κοίταζα να πιάσω δουλιά σε θρησκευόμενα αφεντικά... άμα είχε εικονίτσες στο γραφείο ανάσενα... άμα δεν είχε τίποτα τέτοιο λάκιζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειδικά στην εποχή μας ο μέσος εργαζόμενος έχει σοβαρό κίνητρο να ψάχνει πραγματικά θρησκευόμενους χριστιανούς εργοδότες:
   Είναι βέβαιο ότι θα σέβονται την κυριακάτικη αργία!
   :-)

   Διαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si