Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

ΒΟΥΝΤΟΥ-ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ...

Το ζήτημα εξεκίνησε προ ημερών.
Όπως χαρακτηριστικώς έλεγεν η είδησις του pathfinder:
Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί απειλεί με μήνυση μια εταιρεία εάν δεν αποσύρει μια κούκλα – Σαρκοζί που συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο για Βουντού και βοηθάει τους αναγνώστες του να καρφώσουν βελόνες πάνω του.

Και (η είδησις) συνεπλήρωνε συμπληρωματικώς:

«Ο Νικολά Σαρκοζί με έχει παρακαλέσει να σας υπενθυμίσω ότι, παρόλη τη φήμη του, έχει αποκλειστικά και απόλυτα δικαιώματα της εικόνας του,» αναφέρει ο δικηγόρος Thierry Herzog.
Επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω, οι Herzog και Σαρκοζί δήλωσαν ότι θα υποβάλουν μήνυση εάν η εταιρεία δεν ανταποκριθεί άμεσα. Η K&B έχει προωθήσει 20.000 αντίγραφα του εγχειριδίου και της κούκλας.




Ως προσωπικώς, επιχειρηματικώς και πολιτικώς ενδιαφερόμενος να προωθήσω τον βουνδουισμό εν Ελλάδι (χρησιμοποιών ως μονδέλα, εκείνα τα εντόπια ανεκδιήγητα σούργελα που κουμαντάρουν τα ζητήματα της φιλτάτης ημών πατρίδος), επαρακολούθησα το ζήτημα έως του νυν, και πλέον δύναμαι να ανακράξω (πλήρης ανακουφίσεως) ότι "ναι! νενικήκαμεν!"

Διότι, συμφώνως τω σημερινώ in.gr:
Γαλλικό δικαστήριο απέρριψε την Τετάρτη αίτημα που υπέβαλε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ώστε να αποσυρθεί το εγχειρίδιο βουντού, που κυκλοφορεί μαζί με μία κούκλα βουντού, που περιέχει προτροπή να «καρφιτσώνεται» από τους αναγνώστες η κούκλα.
...Ο εκδοτικός οίκος K&B μετά από αυτήν την εξέλιξη μπορεί να συνεχίζει να διαθέτει τα 20 χιλιάδες εγχειρίδια της μορφής αυτής που κυκλοφόρησαν σε πρώτη φάση στις αρχές του Οκτωβρίου.


Ως ευκόλως γίνεται αντιληπτόν, η είδησις περί της δικαστικής αποφάσεως, αποτελεί πηγήν χαράς, ευωχίας και γέλωτος δι'ημάς τους απανταχού εμπορευάμενους και αντιεξουσιαζούμενους βουνδουιστάς.

Ήδη σχεδιάζω κάτι κέρινα μονδελάκια. Διότι οι καιροί ου μενετοί.

2 σχόλια :

  1. ΑΠΙΘΑΝΟ!!!

    ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΜΙΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΡΚΟ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ! (ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ?!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Μια νέα βιομηχανική επανάσταση ξεκινά? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si