Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Δείτε το τριχωτό πουλί του Βέρτη

Για όποιον/όποια θέλει να δει το τριχωτό πουλί του Βέρτη, η λύση είναι απλή. Κάνει κλικ εδώ  και διαβάζει τα εξής:

Ο Νίκος Βέρτης μας εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά.
Ο τραγουδιστής έχει ένα κατοικίδιο, το οποίο δεν είναι και τόσο συνηθισμένο.
Ο Νίκος Βέρτης έχει αδυναμία στους παπαγάλους και συγκεκριμένα τον δικό του και μάλιστα φροντίζει όταν εκείνος απουσιάζει από την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους να τον στέλνει την μητέρα του στην Καβάλα. Αυτή την φορά όμως, αποφάσισε να τον αφήσει σε έναν φίλο του που διατηρεί ανθοπωλείο στην Καλλιθέα.
Ο ανθοπώλης και η σύζυγός του προσέχουν τον παπαγάλο σαν τα μάτια τους και μάλιστα τον έχουν δίπλα στο ταμείο. Ο παπαγάλος είναι πολύ όμορφος και τρίχρωμος και δεν τραγουδάει.
Το φερόμενο ως πουλί του Βέρτη

Στο ίδιο σάιτ μαχητικής δημοσιογραφίας, βρήκα και την είδηση με τίτλο
"Σοκ! Ο Μανωλάκης από το "καφέ της Χαράς", τα ναρκωτικά και ο θάνατος".
Όπου η είδηση λέει τα εξής:

Υπήρξε ένα απο τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σίριαλ Καφέ της Χαράς. Ο Μανωλάκης κατα κόσμον Πάρης Σκαρτσιόλας, υποδυόταν τον γιό του Χάρη Ρώμα στην σειρά που τσάκιζε σε τηλεθέαση και συνεχίζει παρά τις εκατοντάδες επαναλήψεις να αγαπιέται απο το κοινό. Κυρίως το νεανικό.

Ο ηθοποιός εδώ και χρόνια δεν είναι στην πρώτη γραμμή. Έχει επιλέξει έναν πολύ διαφορετικό δρόμο, συνεχίζοντας ωστόσο την υποκριτική.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» μιλώντας για την μετά «Καφέ της Χαράς» εποχή, ξεσπάει για τα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει από χρήση ναρκωτικών. «Όχι, δεν ισχύει. Αν σου πω τι έχω διαβάσει για μένα, έχω μάθει πράγματα που δεν ήξερα ποτέ… Πάρα πολλά. Φοβερά πράγματα. Ήταν τουλάχιστον αστείο. Ξέρεις τι μου άρεσε; Ότι υπήρχαν και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Ενοχλήθηκα όταν το διάβασα, αλλά από εκεί και πέρα διαψεύδεται σε ένα δευτερόλεπτο αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ αυτό με τα ναρκωτικά, γιατί μπορεί να είναι και θα σου κολλήσει και να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη ζωή σου. Δεν έγινε, ευτυχώς. Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με ναρκωτικά.»

Ποιά Ελεύθερη Ώρα, ποιά Εσπρέσσο, ποιό Κουλούρι, ποιό prkls... Από τούδε και στο εξής, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση θα διαβάζω Newsbomb. Τελεία και παύλα.

Τραγούδι
προκειμένου να γιορτάσουμε τις επιτυχίες
της μαχητικής δημοσιογραφίας.

Πουλικάκος - Λογό
στο άσμα που αν του αλλάζαμε τον τίτλο
θα λεγόταν
"Πάρε μου μια πίπα"


1 σχόλιο :

  1. Καλά το συγκεκριμένο μπουρδελοσαιτ έχει κάθε μέρα εκατό τέτοια. Για πολλές Bomb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si