Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

Πέραμα

Λίγες ώρες μετά τους απίστευτα βίαιους και τραμπούκικους τραμπουκισμούς του ναζιστοσυμμορίτικου τάγματος εφόδου που είχε επικεφαλής τον υπόδικο ναζιστοσυμμορίτη Λαγό, οι γονείς των παιδιών που δεν ήθελαν τα ξενάκια στο σχολείο του Ικονίου, ήταν μια απειροελάχιστη μειοψηφία. Ουσιαστικά δεν υπήρχαν.

Σήμερα, οι γονείς που έχουν επηρεαστεί από τις ιδέες του υπόδικου ναζιστοσυμμορίτη Λαγού και του τραμπούκικα τραμπούκικου ναζιστικού τάγματος εφόδου, φαίνεται πως έχουν πολλαπλασιαστεί. Πλέον έχουν γίνει οι μισοί γονείς.

Όπου ως μισοί γονείς εννοούνται οι γονείς 70 από τα 122 παιδιά -δηλαδή είναι πάνω από τους μισούς, αλλά λέω μισούς γιατί οι ναζιστοσυμμορίτες δεν μετράνε για ολόκληροι.

Και ερωτώ: Είναι δυνατόν η γνωστή σατανικά πειστική ρητορική δεινότητα του υπόδικου ναζιστοσυμμορίτη Λαγού να μετέστρεψε τόσο σύντομα τη γνώμη τόσων πολλών?

Και απαντώ: Πολύ φοβάμαι πως μας τάϊζαν πίπες τόσες μέρες που μας έλεγαν ότι ο υπόδικος ναζιστοσυμμορίτης και εαμοβούλγ... (αυτό το τελευταίο σβήστο) Λαγός, μια ωραία πρωία μάζεψε το ναζιστοσυμμορίτικο τάγμα εφόδου και μπούκαρε τραμπούκικα στο σχολείο τραμπουκίζοντας.

Πολύ φοβάμαι πως πήγε προσκεκλημένος από την πλειοψηφία των γονέων (όπου η πλειοψηφία των γονέων, βεβαίως, είναι οι μισοί γονείς, διότι είπαμε, ΕΙΣ ΕΜΟΙ ΜΥΡΙΟΙ ΕΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΙ έλεγε ο Ηράκλειτος, στον οποίο μου αρέσει να καταφεύγω ως παρηγοριά όταν χάνω την πλειοψηφία).

Τραγούδι.
Κορακάκης, Πέραμα

2 σχόλια :

  1. Συνηθισμένο το φαινόμενο από τότε που ξανοίχτηκαν οι ούγκανοι οι "προοδευτικές" δυνάμεις άλλοτε να υποτιμούν το πλήθος τους και άλλοτε την ανδρεία τους.Δεν φτάσαμε τυχαία σε θανάτους.Τον τελευταίο καιρό δε πολλοί προσπαθούν απροκάλυπτα να τους ξεπλύνουν.
    Ας όψεται η Ζωή με τις "φανταστικές της ιδέες" περί Δημοκρατίας.Δεχόμαστε ανάλυση και προτάσεις επίλυσης του φαινόμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sonora, προτάσεις δεν έχω. Ούτε άποψη έχω. Έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που πήγαινα αραιά και που σε ένα Στέκι εκεί πέρα και είχα εν μέρει άποψη. Για να καταλάβεις, τελευταία φορά είχα πάει πριν 2 χρόνια για κάποια συνεννόηση στο αξιοθαύμαστο κοινωνικό φαρμακείο κάποιας ΜΚΟ εκεί πέρα. Και απλά είχα λυπηθεί βλέποντας μια ΜΚΟ να υποκαθιστά φορείς, οργανωμένους φορείς, που θα όφειλαν να έχουν αγκαλιάσει πρώτοι και αποτελεσματικότεροι τις ανάγκες των ανθρώπων εκεί, μιας και υποτίθεται πως από τα σπλάχνα των ανθρώπων εκεί έχουν ξεπηδήσει.
    Προτάσεις?
    Μμμμμ... Δεν έχω.
    Πάντως μου φαίνεται πως προ πενταετίας έχω γράψει ένα ωραίο κείμενο:
    http://prkls.blogspot.gr/2012/09/cd.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si