Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2008

ΟΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ
(όταν η γκαντεμιά κάνει στριπτήζ)

Γκίνια λέμε! Γκαντεμιά λέμε!
Ποιός είναι ο ορισμός της γκίνιας και της γκαντεμιάς λέμε?
Τον ορισμό της γκίνιας και της γκαντεμιάς, τον ανακάλυψα τις προάλλες, καθώς ξεφύλλιζα το προηγούμενο τεύχος του περιοδικού "Τρίτο Μάτι". Κάποια στιγμή έπεσα πάνω σε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση-πρόσκληση.
(Μιλάω γι' αυτήν εδώ την ανακοίνωση).

*Φαντάσου ρε μάγκα μου, φαντάσου λέμε, να είσαι πνευματικός άνθρωπας (με άλφα κεφαλαίο) και οραματιστής.
*Και φαντάσου λέμε, να ανήκεις στο "Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας". Και φαντάσου μόρτη μου, εσύ και το "Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας" (ήτοι το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) να διοργανώνετε μια γκαγκάν εκδηλωσάρα για να εκπέμψετε "θετικές σκέψεις, συναισθήματα, σύμβολα και εικόνες, που αποσκοπούν στην πνευματική και κοινωνική πρόοδο της πατρίδας μας".
*Και φαντάσου λέμε, να οργανώνεις αυτή την εκδήλωση ώστε να γίνει ταυτόχρονα σε Αθήνα και Σαλονίκη, ώστε να είναι πολλοί οι οραματιζόμενοι.
*Και φαντάσου λέμε, πριν από τον οραματισμό να είσαι εσύ ο εκδότης-άνθρωπας (με άλφα κεφαλαίο) που κάνει την εισαγωγή, ρίχνοντας μια ομιλία με τίτλο "Υπερβαίνοντας το Μάτριξ".
*Και φαντάσου λέμε, να έχεις για σλόγκαν πως "για την Ελλάδα αρκεί η συνειδητή πρόθεση 330 ατόμων για να αλλάξει ριζικά το μέλλον όλης της χώρας" και τέτοιες μάνδολες.
*Και φαντάσου λέμε, την όλη εκδήλωση να την έχεις κανονίσει να γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου 2008 Ώρα 11πμ

Και φαντάσου λέμε, κατά τις τρεις, εκεί που τελειώνει η εκδήλωση, εκεί που οι συνειδητώς οραματισθέντες τρώνε ξερωγώ το αποχαιρετιστήριο φοντανάκι, η γη να αρχίζει να κουνιέται!
Σεισμός!
Μεγάλος σεισμός ισχύος 6.5 Ρίχτερ με επίκεντρο την Ανδραβίδα στην Πελοπόννησο έγινε στις 3:25 το απόγευμα ώρα Ελλάδος στις 8 Ιουνίου χτυπώντας και καταστρέφοντας πολλά χωριά των νομών Ηλείας και Αχαΐας που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα!


Ηθικόν δίδαγμα:
Άμα είσαι γκαντέμης, όσο και να ασκείς δημιουργικό οραματισμό υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος, πάλι γκαντέμης θα παραμείνεις...

5 σχόλια :

  1. Τίτλος Υπόθεσης : Ευχολόγιο στον Αστερισμό των Διδύμων

    Διαβάζω στο κείμενο ......να είσαι εσύ ο εκδότης-άνθρωπας...... και σκέφτομαι πως μόνο ένας νταβατζο-κάγκουρας θα ε-ξέ-δι-δε τόσες "πόρνες συνειδήσεις" και μάλιστα σε 2 "οίκους εποχής" ταυτόχρονα.

    Don Cpompaniero Di Baya Di Puta Zama
    (Δον Παλιά Ελ Παλιοπουτάνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους φίλους ... Παλιά Παλιοπουτάνα σκέτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νομοί τη ς Ελλάδας είναι 52 με το Άγιο Όρος.
    Βγαίνει και η Αθήνα απ' έξω, μένουνε 50.

    8.500 ρουφιάνοι με κωδικό "Ευχολόγιο" κατανεμημένοι ανά 170 σε κάθε Νομό με 5 Καταδότες 1 Επόπτη Ταμία και 1/2 "σερβιτόρο" (330:50) σε κάθε Νομό, "κάλλιστα" δημιουργούν ένα πενταδικό σύστημα Ευκταίας Διοίκησης (όσο και η μούντζα) !!
    Η νέα υπηρεσία ΜΤΒΘ (Με Τη Βοήθεια του Θεού) θα ψιλο-εκδίδεται φυσικά σαν θετική πόρνη προς κάποιες "γραφειοκρατικές" μορφές "επιδοτήσεων".

    Και ο άλλος ο "πηδηχτούλης" πού είναι ρε συ, να "σφυρίξει" καμία θετικώς συνειδητή κλανιά, να σκουπίσουν οι Συνειδητοί τον κώλο τους με επιταγή.

    Κάθε μηδενικό και ανώτερο επίπεδο ευχής !!

    Τσεκαριστά και Ταπεινάάάάά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμμμμ... Οχτώμισι χιλιάδες ρουφιάνοι? Βρε συ, πολλοί είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ρε φίλε άμα πάμε μαζί στο Άγιο Όρος για μία εβδομάδα, μας "κόβεις" για απαρατήρητους και περιστασιακούς ή μήπως για το Νο1 συνεχές θέμα ψιθύρων ;

    Εκεί μάνι-μάνι βάλε πόσοι "Ρ" (όπως ροδάνι) είναι, αλλά και με πόσο "πολιτισμικό" μισθό...

    Λοιπόν οφείλω να ομολογήσω ότι κακολογώ τα "Συνειδητά Ευχολόγια" επειδή χωρίς καλαμπούρι, ανήκω στην ΟΥΣΥΑ (Οργάνωση Υψηλής ΣΥνειδητότητας Α...) και μάλιστα ο μόνος που έλειπε χθες από την παρέα του Κώστα, είναι ο ιδρυτής. Άμα βλέπω διαστρέβλωση της συνηδειτότητας, νευριάζω.

    Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !! zik xail !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si