Τρίτη, Απριλίου 19, 2011

ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ?

Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της 26ης Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε διατελέσει υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την “Εθνική Συσπείρωση” (Χρυσή Αυγή).
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την παραπάνω είδηση και μελαγχολώντας μονολογώ:
"Είναι κρίμα... Είναι κρίμα...
Είναι κρίμα τέτοιοι αδάμαντες να μην έχουν εκλεγεί βουλευτές ώστε να καλύπτονται από την βουλευτική ασυλία... Ας ελπίσουμε ότι σύντομα οι ψηφοφόροι θα τους εκλέξουν βουλευτές, ώστε να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα.
Όμως, τέτοιοι αδάμαντες να μην έχουν εκλεγεί ούτε περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος? Ντροπή!!! Άλλη μια ιστορική ευκαιρία χάθηκε, άλλη μια φορά η Δυτική Ελλάδα θα μείνει χωρίς να μπει στη σφαίρα της ανάπτυξης, χωρίς να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο... Κρίμα, κρίμα... Θλίβομαι".

2 σχόλια :

Mi-la-re,
mi-la-re-si