Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

Είπαμε στο προηγούμενο ότι η άφιξη των Λίβυων λαθρομεταναστών στο Άργος (με επικεφαλής τον Δαναό) επέφερε αύξηση της εγκληματικότητας. Οι λαθρομετανάστες από τη Λιβύη άρχισαν να διαπράττουν ανήκουστα εγκλήματα, με αποκορύφωμα την ημέρα όπου οι 49 από τις 50 κόρες του Δαναού, αφού πρώτα παντρεύτηκαν σε ομαδικό γάμο (τι γάμο δηλαδή... εδώ μιλάμε για τελετή ομαδικής αιμομιξίας) 50 πρώτα ξαδέρφια τους από την Αίγυπτο, αμέσως μετά κατέσφαξαν τους ξαδέρφους-συζύγους τους, σοκάροντας τη φιλήσυχη αργολική κοινωνία.

Μόνο μία από τις θυγατέρες του Δαναού παρέμεινε πιστή στον Αιγύπτιο σύζυγό (και ξάδερφό) της, αποφεύγοντας να τον σφάξει.

Το όνομά της ήταν "Υπερμνήστρα", και το όνομα του Αιγύπτιου συζύγου της ήταν "Λυγκεύς".

Αργότερα, ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης Λυγκέας δολοφόνησε τον ίδιο τον πεθερό του, τον Λίβυο λαθρομετανάστη Δαναό (που εν τω μεταξύ είχε γίνει βασιλιάς του Άργους), διαδεχόμενος τον Δαναό στο θρόνο του Άργους. Έτσι, η βασιλεία του Άργους πέρασε από τα χέρια ενός Λίβυου λαθρομετανάστη, στα χέρια ενός Αιγύπτιου λαθρομετανάστη: του Λυγκέα. (Ω, πόση εθνική ταπείνωση θα έπρεπε να αισθάνονται -και όμως δεν αισθανόντουσαν- οι πρόγονοί μας όταν έγραφαν μυθολογία...)

Ο Λυγκέας αποχτάει έναν γιο, τον Άβαντα, λαθρομετανάστη δεύτερης γενιάς, ο οποίος τον διαδέχεται στο θρόνο.

Οι Έλληνες εθνικιστές ανησυχούν με αυτή την εξέλιξη, ιδίως όταν μαθαίνουν πως πέρα απ' όλα τ' άλλα, ο θεός Ποσειδών συνευρέθηκε στο Άργος με μια άλλη κόρη του Δαναού, την Αμυμώνη απ' τη Λιβύη, κι από την ένωσή τους γεννήθηκε ο Ναύπλιος: ο γιος ενός Έλληνα θεού και μιας Λίβυας λαθρομετανάστριας, ο οποίος εξελίχτηκε σε τρομερό κουρσάρο και πειρατή, γυρνούσε στις θάλασσες και κούρσευε, και προς τιμήν του το Ναύπλιο ονομάστηκε Ναύπλιο -ξέρεις, η παλιά πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους...

Ω είναι σκληρό, ξέρω, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε: Το Ναύπλιο ονομάζεται Ναύπλιο προς τιμήν του κουρσάρου γιου μιας λαθρομετανάστριας απ' τη Λιβύη... Κάνε την καρδιά σου πέτρα, εθνικιστή αναγνώστη μου. "Έσεται ήμαρ" που θα τους πετάξουμε στη θάλασσα όλους αυτούς.

Εν τω μεταξύ ο βασιλιάς του Άργους Άβαντας αποχτάει δυο παιδιά, δυό λιβυο-αιγυπτιόπουλα λαθρομεταναστόπουλα τρίτης γενιάς:
Τον Ακρίσιο και τον Προίτο.

Κι ενώ ο Ακρίσιος μένει στο Άργος και διεδέχεται στη βασιλεία τον Άβαντα, ο Προίτος φεύγει λαθρομετανάστης στην Λυκία, όπου μαζεύει γύρω του έναν εσμό Λύκιων μισθοφόρων λαθρομεταναστών, έναν εσμό βαρβάρων, με τον οποίο έρχεται και γίνεται βασιλιάς στη φιλήσυχη Τίρυνθα. Μαζί τους έρχονται και κάτι χειροδύναμοι λαθρομετανάστες οικοδόμοι, οι περίφημοι Κύκλωπες, οι οποίοι σηκώνουν τεράστιες πέτρες και φτιάχνουν τα περίφημα Κυκλώπεια τείχη της Τίρυνθας. (Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω: Η Τίρυνθα τίγκα στους λαθρομετανάστες... Αίσχος!!!)

Αν πας να επισκεφτείς ποτέ τίποτα κυκλώπεια τείχη στην Τίρυνθα, καλέ μου αναγνώστη, να ξέρεις ότι λαθρομετανάστες τα έχτισαν. Στο λέω για να έχεις μαζί σου σακούλες εμετού καθώς θα βλέπεις τα μεγαλεία της αρχαιότητας.

Οι Έλληνες εθνικιστές παθαίνουν ίκτερο βλέποντας τρεις πόλεις ελληνικές, το Άργος, το Ναύπλιο και την Τίρυνθα να κυβερνιώνται από λαθρομετανάστες! "Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα" φωνάζουν, αλλά κανείς δεν τους ακούει.

Ο βασιλιάς του Άργους, ο λιβυο-αιγυπτιακής καταγωγής Ακρίσιος, γεννάει μόνο μια κόρη, την Δανάη με τ' όνομα. Ο Ακρίσιος δεν κατάφερε ν' αποχτήσει αρσενικό διάδοχο. Κι επειδή ένας χρησμός έλεγε ότι ο γιος της Δανάης θα σκοτώσει τον Ακρίσιο, ο Ακρίσιος κλείνει την κόρη του σε ένα μπουντρούμι -αχ, αυτά τα ήθη των λαθρομεταναστών...

Και ξαφνικά η Δανάη, η κόρη του λαθρομετανάστη Ακρίσιου, μένει έγκυος. Οι περισσότεροι υποστήριξαν την άποψη πως ο Δανάη έμεινε έγκυος από τον ίδιο τον Δία!!! (Βρε συ εθνικιστή αναγνώστη μου, πόσο πουλημένα τομάρια ήταν οι αρχαίοι Έλληνες που έγραφαν την ελληνική μυθολογία? Που είναι η φυλετική καθαρότητα των Ελλήνων, γαμώ το φελέκι μου μέσα? Τόσο προδοτική είναι πια αυτή η μυθολογία? Μιλάμε, μια ο Δίας μια ο Ποσειδώνας, όλοι οι Έλληνες θεοί αποφεύγουν ν' αποχτήσουν παιδιά με γνήσιες Ελληνίδες -τι στην ευχή, χολέρα είχαν οι Ελληνίδες? Για ποιό λόγο οι αρχαίοι Έλληνες μυθολόγοι ταπεινώνουν το εθνικό μας φρόνημα?)

"Πες μου μωρή τίνος είναι το μούλικο" τη ρώταγε ο μπαμπάς Ακρίσιος, "μπαμπά, με επισκέφτηκε ο Δίας που μεταμορφώθηκε σε χρυσή βροχή και μπήκε στο μπουντρούμι" απαντούσε η Δανάη, άκρη δεν έβγαινε, φοβόταν κιόλας ο Ακρίσιος το χρησμό που έλεγε ότι ο εγγονός του θα τον ξεπαστρέψει, είδε κι απόειδε ο Ακρίσιος και σκαρφίστηκε το εξής τέχνασμα:

Κάποια μέρα, επισκέφτεται την κόρη του που θήλαζε το εγγονάκι του, και χαρούμενος της λέει: "Τύχη! Τύχη! Σε ένα τηλεπαιχνίδι κερδίσαμε ένα ταξίδι για δύο άτομα στη μαγευτική Σέριφο!!!" και την ξαποστέλνει στη Σέριφο μαζί με το εγγονάκι του, προκειμένου να έχει το κεφάλι του ήσυχο σχετικά με τον χρησμό που είπαμε.

Η Δανάη μένει στη Σέριφο, στην πλαζ Λιβαδάκια, όπου αρχίζει να διδάσκει στο παιδί της την τεχνική του γουιντ σερφινγκ.

Το παιδί της ήταν ο θρυλικός Περσέας.

Αυτός ο Περσέας ήταν που αργότερα ίδρυσε τις Μυκήνες. Αν δεν υπήρχε Περσέας, δεν θα είχαν υπάρξει Μυκήνες, εθνικιστή αναγνώστη μου.
Ελπίζω να με εννοείς: Ο ένδοξος μυκηναϊκός πολιτισμός, δεν θα είχε υπάρξει εάν δεν είχαν εμφανιστεί στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες του Δαναού, των οποίων απόγονος ήταν ο Περσέας. (Κάτι τέτοια αντεθνικά διαβάζω στην ελληνική μυθολογία και γίνομαι Τούρκος: Μα, ακόμα και οι ένδοξες Μυκήνες να οφείλονται σε λαθρομετανάστες? Αιδώς Αργείοι!!!).

Ίσως θα μου αντιτάξεις ότι οι μετανάστες τέταρτης γενιάς, σαν τον Περσέα, ας πούμε, έχουν πλέον αφομοιωθεί στην ελληνική κοινωνία: Είναι πλέον Έλληνες, δεν είναι βάρβαροι. Ως εκ τούτου ο Περσέας είναι Έλλην.

Πρόσεξε όμως τι συνέβη με τον Έλληνα Περσέα:

Κάποια δόση που ο Περσέας περνούσε από την Αιθιοπία (όπου βασίλευε ο βασιλιάς Κηφέας), συνάντησε την εξής κατάσταση: Η γυναίκα του Κηφέα, η Κασσιέπεια, ισχυριζόταν ότι είναι εντελώς όμορφη, πιο όμορφη ακόμα κι από τις Νηρηίδες (ξέρεις, ιστορίες με νεραϊδες). Οι Νηρηίδες θύμωσαν, ειδοποίησαν τον Ποσειδώνα, αυτός πλημμύρισε την Αιθιοπία κι έστειλε εκεί πέρα ένα κήτος τρομακτικόν, το μαντείο του Άμμωνος έβγαλε χρησμό ότι το κήτος θα εξαφανιστεί μόνο αφού φάει πρώτα την κόρη της Κασσιέπειας και του Κηφέα, για να μάθει η Κασσιέπεια να μη λέει μπούρδες...

Οι μαυρούκοι Αιθίοπες, όντας "αμύμονες", δηλαδή "αψεγάδιαστοι", σύμφωνα με τον Όμηρο (άλλος ροζ διεθνιστούλης ο Όμηρος... ακούς εκεί "αμύμονες" οι μαυρούκοι...) απαίτησαν να γίνει το θέλημα του θεού, οπότε, οι δυο θλιμμένοι γονείς έδεσαν την κόρη τους σε κάτι βράχια και περίμεναν να τη φάει το κήτος και να εξευμενιστεί έτσι ο Έλλην θεός Ποσειδών.

Βλέποντας την κατάσταση ο Περσέας που περνούσε από κείνα τα μέρη της αραπιάς, πιάνει τους γονείς και τους λέει: "Αν σώσω το μανούλι, θα μου το δώσετε για σύζυγο?"

Οι γονείς δέχτηκαν, ο Περσέας σκότωσε το κήτος και πήρε το μανούλι. Το μανούλι άκουγε στο όνομα "Ανδρομέδα". Κι έτσι σχηματίστηκε το φοβερό και τρομερό ζευγάρι "Περσέας και Ανδρομέδα". (Όπου, γαμώ την τρέλλα μου, ακόμα κι αν ο Περσέας θεωρηθεί Έλληνας, η Ανδρομέδα σαφώς είναι Αιθιοπικής καταγωγής... Κάνε την καρδιά σου πέτρα, εθνικιστή αναγνώστη μου, με τους προδότες που έγραψαν την ελληνική μυθολογία και με τους ροζ διεθνιστούληδες αρχαίους Έλληνες που πίστευαν τέτοια αντεθνικά παραμύθια...)

Ο Περσέας απέκτησε πολλά παιδιά ζευγαρώνοντας με την Ανδρομέδα απ' την Αιθιοπία. Ανάμεσα στα παιδιά του θε ξεχωρίσουμε ένα που λεγόταν "Πέρσης".

Θα ξεχωρίσουμε τον Πέρση, διότι, (αχ, ελληναρά μου, ντρέπομαι να σου το πω) ο Απολλόδωρος θέτει το ζήτημα ως εξής: "από τούτου των Περσών βασιλέας λέγεται γενέσθαι"... Δηλαδή, από αυτόν τον Πέρση κατάγονται οι βασιλιάδες των Περσών...

Σκέψου τώρα εσύ, εθνικιστή αναγνώστη μου, ποιούς βασιλιάδες των Περσών γνωρίζεις. Ναι, Ξέρξης, ναι, Δαρείος, ναι, ναι, ναι, όλοι αυτοί οι βάρβαροι... Αχ, εθνικιστή αναγνώστη μου, όλοι αυτοί οι βάρβαροι, ήταν ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία...

Ξέρεις τι λέει δηλαδή η ελληνική μυθολογία? Αντιλαμβάνεσαι τι ροζ διεθνιστούλικα νοήματα εκπέμπει?

Να στο κάνω λιανά τι λέει:
Λέει ότι η εξ αίματος καταγωγή είναι ένα τίποτα. Από Αιγύπτιους προκύπτουν Έλληνες, από Λίβυους προκύπτουν Αιθίοπες, από Έλληνες προκύπτουν Πέρσες, από αγκάθι βγαίνει ρόδο κι από ρόδο βγαίνει αγκάθι, με λίγα λόγια. Οπότε εσύ μη νομίζεις ότι δεν είσαι βάρβαρος μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθείς νοτίως του Καϊμακτσαλάν.



Ως εκ τούτου, κινούμενος από αγνά πατριωτικά κίνητρα, καλώ τους Έλληνες εθνικιστές δωδεκαθεϊστές σε σταυροφορία με τα εξής συνθήματα:

ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΡΧΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΘΟΛΟΓΙΑ!!!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΗΑ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΥ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΗΝΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΑ ΝΑ ΔΥΑΛΕΞΗΣ:
ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΥΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

ΚΑΤΩ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΦΟΤΥΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!!!

ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
ΖΗΤΩ Ο ΦΡΑΠΕΣ!!!

(Άμα δε βαρεθώ, μπορεί να βάλω και καμιά συνέχεια σχετικά με το τσούρμο των Λιβανέζων σημιτικής καταγωγής λαθρομεταναστών του Κάδμου στη Θήβα)

17 σχόλια :

  1. χαχα εξαιρετικό! Εάν το διαβάσει κάποιος εθνικιστής κινδυνεύει με εγκεφαλικό. Έξω οι Λαθροδωριείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιλάς ει Ταίφρρα!

    Όκσω όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, εισαι πολυ προβ(ατ)οκρατορας λεμε! Συνεχισε ετσι!

    Περα απο πλακα, δεν θα ηταν πολυ ωραια αν αυτα που λες τα ηξεραν και οι χρυσαυγογκαγκα και οι συν αυτοις, ωστε να μην μας πρηζουν τοσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αεεεεεεχμμμμ...
    http://uhuru66.blogspot.com/2011/04/blog-post_5316.html

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό. Αναδημοσιεύω στο tweeter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι και άμα δεν βαρεθείς!
    Εδώ βρήκαμε τον νέο Τσιφόρο (Ελληνική μυθολογία) και κλάσαμε στο γέλιο και αυτός μας λέει "άμα δεν βαρεθώ"...

    Υπόκλιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον Iptameno Ollando,δε μπορεί να το αφήσεις έτσι,και ζήτω ο φραπές φυσικά φυσικά,γιατί αλλιώς παίζεται να μας τρέχουνε για ήρωες. Το υφάκι,είναι άψογο(άποψη της παρέας)πώς να διαβάσεις Απολλόδωρο μετα απ’αυτό,ε;και αν γίνεται μπορώ να παραγγείλω και τη συνέχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε διεπτυντα του εγκρίτου τούτου ιστομπλογκίου!

    Όλους ημας τους Ελληναράδες μας εκάμνατε αρχικως με τα κρεμμυδάκια, αλλα σας διέφυγεν λεπτομέρεια τις, ήτις δικαιώνει ημας τους Ελληναράδες, ενω ταυτοχρόνως προετοιμάζει, φεύ!, Υμας ως υλικον δια παρασκευην φαγητου:

    Οι λαθρομετανάστες κάνουν τα εγκλήματα!!!

    Ιδου αι Δαναΐδες, πχ. Εαν, μάλιστα, ως ισχυρίζεσθε, λαθρομετανάστες έχτισαν τις Μυκήνες, σκεφθείτε ποιοι έβραζαν στο καζάνι και έτρωγαν ανθρώπους - ή, έστω, ομόφυλά των ανθρωποειδη. (Η έκφρασις "θυέστεια δείπνα", σας λέγει τίποτις; )

    Μετα τιμης,

    Εργοδότης Δημοσίων Έργων

    (φανατικος αναγνώστης του εγκρίτου ιστοενδύπου σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχά! Τώρα εξηγούνται όλα.
    Να, κάτι τέτοια ακούν και οι Αιγιαλίτες και δεν θέλουν να πληρώσουν φόρους. Ποιος ξέρει από που διάολο κρατάει η σκούφια τους.
    http://www.pamet.gr/deltiatypou/panaigialio%20dimopsifisma%204%204%2011.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. π3ς ομως και με τι αρχικες συστασεις ανεβησαν το αιγαιο και τι ζητουσαν διοτι τι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι γελάτε, ρε άπλυτοι? Φαίνεται καθαρά... όλα από τους αρχαίους μας αρχίσανε... Ορίστε! Η Αρχαία Ελληνική μυθολογία είναι η ... Πρώτη Διεθνής...




    χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. *Robopsychologist, και που να δεις και τη συνέχεια!
    :-)

    *Pølsemannen, έτσι, έτσι!!!
    :-)

    *Dimitris, οκέϋ, να τα ήξεραν. Αλλά πως να τα ήξεραν όταν δεν θέλουν να τα ξέρουν?
    :-)

    *Άντι, καλά, ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου!
    :-)

    *Θεία Θ, κάποτε πρέπει να μάθω πως στην ευχή δουλεύει αυτό το τουίτερ...
    :-)

    *Iptamenos Ollandos, εντάξει, η έμπνευση απαιτεί έλλειψη βαρεμάρας πρώτα απ' όλα, ε?
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. *Donasonora, η συνέχεια οσονούπω, πολύ οσονούπω δηλαδή!
    :-)

    *Εργοδότα, α, κάτι τέτοια μου λέτε και μου εξάπτετε τη φαντασία να γράψω απέραντες σειρές ομοειδών κειμένων... Θα δείξει... Ίσως το κάμω!
    :-)

    *Theodore, σύντομα θα ρίξουμε φως και σ' αυτό το ζήτημα!
    :-)

    *xytos, μα εννοείται πως εδώ θα τα πούμε όλα!!!
    :-)

    *Kakos Lykos, και η τέταρτη, μπορώ να σου πω...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7:49 μ.μ.

    πω-πω σολάρισμα!
    μου θυμίζει το ηρωικόν:
    "λευτεριά στους Πελασγούς, έξω κουφάλες Δωριείς!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα στα πώ απλά και γρήγορα:
    Έλληνες μεταβαίνουν σε όλες τις ακτές της Μεσογείου (Κιλικία, Φοινίκη, Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Λιβύη, Ιταλία), δημιουργώντας σπουδαίες πόλεις και μεταφέροντας τον Πολιτισμό τους (Γράμματα, Επιστήμες). Μεγάλες προσωπικότητες με ανθρώπινη ακολουθία διασχίζουν τα πελάγη (Πελασγοί), ονομάζουν Χώρες και κτίζουν Πόλεις με Ελληνικά Ονόματα. Αυτοί οι Ηγέτες και Εκπολιτιστές καθίστανται έως και λατρευόμενα πρόσωπα από τους μεταγενεστέρους εντοπίους πληθυσμούς της Ανατολής (Άπις - Σέραπις, Βήλος - Βάαλ, κτλ.).

    - Ο Δαναός ήταν γιός του Βήλου (εξού και θεός "Βάαλ"), που ήταν βασιλιάς της Αιγύπτου. Ο Βήλος, ήταν γιός του Ποσειδώνα και της Λιβύης.
    - Η σύζυγος του Βήλου, Αγχιρρόη ή Αγχινόη, --ή Ηερίη*, όπως ήταν η παλαιότερη ονομασία της ίδιας της χώρας Αιγύπτου-, ήταν κόρη του θεού "Νείλου" και Νύμφη (ιδεατή προσωποποίηση) των ρεόντων υδάτων, που συγκαταλέγεται στις Ναϊάδες. Ο Νείλος, ήταν ΚΑΙ αυτός γιος του (ελληνικού) Ωκεανού.
    *Ηερίη = όνομα επίσης Ελληνικό με το οποίο αποκαλούσαν οι Αχαιοί την Αίγυπτο κατά την Μυκηναϊκή Εποχή, και το οποίο απαντάται ΚΑΙ στην Ιλιάδα. Η λέξη αυτή, προέρχεται απ'τα: "ήρι" -->ἔαρ = ενωρίς, και "ἀήρ"--> αἴρω, ἀείρω = σηκώνω, υψώνω. Γι'αυτό και ἔαρ, ονομάζουμε σήμερα την "άνοιξη". Μία θηλυκή θεότητα της άνοιξης ήταν και η ελληνική "Ηώς" (αρχ. Έως ή Αύως), θεότητα-προσωποποίηση της ΑΥΓΗΣ, κόρη του Τιτάνα Υπερίωνα και της Τιτανίδας Θείας. Το όνομά της ως «ηριγένεια» θεά, σημαίνει "γεννημένη το πρωί" (ενωρίς υψώνω) και φυσικά "πρωτογέννητη". Διότι, η Ηώς ήταν καθημερινή πρόδρομος του Ήλιου στον οποίον και άνοιγε, κάθε αυγή, τη «Θύρα της Ανατολής» και σκορπούσε ροδόσταμο στη Γη («πρωινή δρόσος»). Γι'αυτό και η Αίγυπτος είχε ονομαστεί "Ηερίη" και κατοικούνταν αρχικά από Έλληνες, ΚΑΤΑΛΕΥΚΟΥΣ λέμε, στην καταγωγή.
    Ακόμα και η Αιθιοπία ήταν βασίλειο του Μέμνωνα -->γιός της Ηούς και του Τιθωνού, εγγονός του Λαομέδοντα και ανιψιός του Πριάμου, ο οποίος βοήθησε τους Τρώες και σκοτώθηκε απ'τον Αχιλλέα.
    - Η Αγχιρρόη ή Αγχινόη, γέννησε τους δίδυμους αδελφούς Αίγυπτο και Δαναό. Είχε 50 εγγονούς από τον Αίγυπτο και 50 εγγονές από τον Δαναό, τις περίφημες Δαναΐδες, οι οποίες δολοφόνησαν τους 49 από τους εγγονούς της κατόπιν εντολής του πατέρα τους. ΑΥΤΗ, είναι η προσωποποίηση της επικράτησης των Δαναών.

    - Η μητέρα του Βήλου, η Λιβύη, ήταν κόρη του Έπαφου και της Μέμφιδας (κόρης του ελληνικού θεού Νείλου). Ο Έπαφος ήταν γιός του Δία και της Ιούς.
    - Η Ιώ, ήταν θυγατέρα του Ίασου, βασιλέα του Άργους, και είχε καταφύγει στην Αίγυπτο για να αποφύγει την οργή της θεάς Ήρας πριν από τον καταποντισμό - κατακλυσμό.. τον οποίο κατακλυσμό, ο αιγύπτιος ιερέας της Σάϊδας Κάτω Αιγύπτου, ο Σούχις, θα εξιστορήσει στον Σόλωνα που τον επισκέφθηκε το 580 π.Χ. - όπως αναφέρει ο Πλάτωνας: "1000 χρόνια πρίν απο εμάς τους Αιγύπτιους, γαλουχηθήκατε ΕΣΕΙΣ από την θεά Αθηνά και κατοίκησε τη χώρα σας, η ωραιότερη και η πιο ευγενική φυλή που έζησε ποτέ πάνω στην Γη. Από αυτήν τη φυλή, εσύ κι ολόκληρη η πόλη σου η Αθήνα, δεν είσαστε παρά ένας σπόρος, ένα απομεινάρι. Άγριοι σεισμοί και πλημμύρες έγιναν, και σ’ ένα μερόνυχτο, όλοι οι φιλοπόλεμοι λαοί που μάχονταν τη φυλή σου, άλλα και όλοι σχεδόν οι λαοί της φυλής σου, θάφτηκαν σαν ένα σώμα κάτω από τη γη της Ατλαντίδας κάτω από το νερό της θάλασσας. Απέμειναν μόνο όσοι ζούσαν στα ορεινά. Έτσι η ζωή ξανάρχισε από την αρχή στην Ελλάδα, που τότε δε λεγόταν έτσι, -είχε άλλα ονόματα. Οι αυτόχθονες ήταν πλέον λίγοι, κι έτσι βρήκαν ευκαιρία εγκατάστασης πολλοί μετανάστες ελληνικής καταγωγής, κυρίως από την Αίγυπτο, στην οποία και είχαν βρεί καταφύγιο...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το γενεαλογικό δέντρο της Ιούς, ήτοι η Γενεαλογία των Αχαιών, πάει πίσω στον ΊΝΑΧΟ, τον γενάρχη της βασιλικής δυναστείας των Ιναχιδών, που πρώτη εγκαθίδρυσε την βασιλεία στο Άργος και από αυτόν ξεκινά η μυθολογία του Άργους. Από τον Ίναχο αρχίζει η μυθολογική παράδοση, αλλά και η πανάρχαια ιστορική διαδρομή της Ιναχίας γης, όπως ήταν η αρχική ονομασία του τόπου, αλλά και όλης της Πελοποννήσου.
    Κι όλα ξεκινούν ξεκινούν από το απώτατο παρελθόν, από την δυναστεία του Ουρανού – της φύτρας των θεών – και της Γαίας, οι οποίοι «᾽Ωκεανόν…καί Τηθύν ἐποίησαν τñς γενέσεως πατέρας» όπου και οι τελευταίοι ήσαν οι γονείς του Ίναχου.

    Οι κόρες του Δαναού, λέει, ήταν γεννημένες από διάφορες μητέρες: Ναϊάδες, Αμαδρυάδες, Αιγύπτιες ηγεμονίδες από την Ελεφαντίνη και τη Μέμφιδα, Αιθιοπί­δες και τα παρόμοια. ΔΗΛΑΔΗ και ΆΡΑ, ήσαν Ελληνίδες στην καταγωγή κι όχι μπασταρδεμένα όπως προπαγανδίζετε.
    Επίσης οι γιοί του Αίγυπτου, λέει, ήταν από διάφορες μητέρες που προέρχονταν από τη Λιβύη, από την Αραβία και από αλλού... δηλαδή; από περιοχές που είχαν κάνει αποικίες τα Ελληνικά φύλα, επομένως, καμία μπαστάρδευση κι εδώ.

    Λαθρομετανάστες μπασταρδεμένοι αλλοδαποί, ΠΟΤΕ δεν ήσαν οι Δαναοί και οι λοιποί, τό'χαν αυτό οι πρόγονοί μας να μην έρχονται σε φυλετικές επιμειξίες... κάτι που αντέγραψαν τότε αλλά και σήμερα και οι εβραίοι, με την ευγονική τους "περιούσια" παράνοια που θέλουν να μπασταρδέψουν όλους τους άλλους λαούς για να μείνουν μόνο αυτοί οι "καθαρόαιμοι" του πλανήτη γή -άσχετα αν κατάγωνται από πολυ-επιμεμειγμένες σχιζοφυλετικές υπολαότητες των μογγόλων.

    Τώρα, το εάν οι Έλληνες των αποικιών, κάποιες φυλές όπως Φοίνικες-Καδμείοι-Κίλικες και κλπ.. πρόδωσαν την μητροπολιτική Ελλάδα και συνεργάστηκαν (αλλά όχι συνουσιάστηκαν) με τους αλλοδαπούς εκεί στις αποικίες, αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Όπως άλλο κεφάλαιο είναι και το γεγονός οτι οι εβραίοι και λοιπά μογγολικά φύλα κατέσφαξαν τους Ελληνικής καταγωγής πληθυσμούς κι έπειτα εισέβαλον στην ερμητική Ελλάδα, υποκρινόμενοι οτι είναι απόγονοι των Ελληνικών εκείνων αποικιών ζητώντας συγχώρεση και άσυλο απ'την Μητρόπολη.... είναι οι γνωστοί στους ιστορικούς, ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ.
    'Οπως και άλλο θέμα, είναι η αντιφατική φύση της Ελληνικής φυλής, ο ακραίος Ελληνικός ανθρωπότυπος, που ΚΑΙ αυτοκαταστρέφεται ΚΑΙ επαναδημιουργείται. Εξάλου η προδοσία, ο διχασμός, ο εμφύλιος και η διχόνοια, ΔΕΝ είναι αποκλειστικό ιδίωμα της Ελληνικής φυλής. Βρίθει η ιστορία όλων των λαών απ'αυτά τα χαρακτηριστικά.

    Η αιμομιξία ανάμεσα στα παιδιά του Αιγύπτου και του Δαναού, επεβλήθη απ'τον Αίγυπτο, και δεν επικροτήθηκε και προωθήθηκε απ'τους Έλληνες, διότι η αιμομιξία απαγορευόταν, γι'αυτό και οι γιοί του Αιγύπτου είχαν αυτό το τέλος. Εξάλου αυτές, είναι μογγολικές πρακτικές οι οποίες καθώς κατέσφαζαν τα ειρηνικά ΠελασγοΙωνικά φύλα, ξερίζωναν και τον τελευταίο Ελληνισμό που είχε απομείνει στους εκεί Έλληνες, γι'αυτό και η Μητροπολιτική Ελλάδα τους χαρακτήρισε "προδότες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλετε να πιστεύετε πως οι Αιθίοπες αλλά και ο "κελαινός Έπαφος" ήταν γνήσιοι Έλληνες, τότε δεν διαφωνούμε πουθενά.
      Κι εγώ αυτό πιστεύω.
      Επίσης, αν θέλετε να πιστεύετε πως ο Ηρόδοτος (ο μόνος αρχαίος ιστορικός που έχει τους Γεφυραίους σε όση εκτίμηση τους έχετε εσείς) είναι αξιόπιστος ιστορικός, τότε και πάλι συμφωνούμε: Ο Ηρόδοτος υπήρξε ο πρώτος που εισήγαγε την άποψη του φοινικικού αλφαβήτου. Επομένως συμφωνούμε.
      (Εναλλακτικά, υπάρχει το "Περί της Ηροδότου κακοηθείας" του Πλουτάρχου. Ο Πλούταρχος ήτο πουλημένο τομάρι ως φαίνεται, πράγμα που τον έκανε να έχει άλλη άποψη περί Γεφυραίων).

      Σε κάθε περίπτωση, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι πιστεύετε πως ανήκετε στον εκλεκτό λαό, σε όλα τα άλλα σχεδόν συμφωνούμε.

      Διαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si