Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING

Έτσι είναι ρε μάγκα μου.
Ναι μεν εσύ μπορεί να γνωρίζεις το τι είναι σωστό, και ναι μεν μπορεί να έχεις δίκιο το οποίο δεν αναγνωρίζεται επί δεκαετίες, αλλά μην πιάνεσαι κορόϊδο: Το δίκιο σου δεν αναγνωριζόταν επειδή αγνοούσες και αγνοείς το σωστό timing.

Εσύ νοιαζόσουν για το καλό της κοινωνίας, αλλά υποτιμούσες το καλό του συστήματος.
Κορόϊδο.

Το σύστημα και μόνο γνωρίζει ποιά είναι η σωστή ώρα, ποιά είναι η κατάλληλη ώρα.

Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη ώρα!
Διότι "το τερπνόν μετά του ωφελίμου".

Σου λέει ο συστηματίας:
Τώρα που δημιουργήσαμε μια μεγαλοπρεπή στρατιά ανέργων, τι θα τους δώσουμε να απασχολούνται τις ελεύθερες ώρες τους?
Θα τους αφήσουμε να απασχολούνται με τα ναρκωτικά!

Το μέτρο θα έχει ευεργετικές συνέπειες:
Θα αποσυμφορηθούν οι φυλακές -ώστε να υπάρχει χώρος για να μπουζουριάζονται όσοι φτωχοδιάβολοι χρωστάνε κάτι ψιλά στο δημόσιο -και βέβαια όσοι υποθετικώς αγωνίζονται ενάντια στο σύστημα θα μπορούν χαλαρά να τρώνε 30 χρόνια φυλακή χωρίς ούτε αποδείξεις ούτε ενδείξεις -χώρος θα υπάρχει άφθονος στις φυλακές μετά την αποσυμφόρηση. Όποιος σηκώνει κεφάλι, ντουγρού μέσα.

Η αστυνομία θα πάψει το κυνήγι των φτωχοδιάβολων που κατέχουν μυθικές ποσότητες μισού γραμμαρίου ακατέργαστης κάνναβης, ώστε να μπορεί απερίσπαστη να παρακολουθεί και να καταστέλλει όσους διαμαρτύρονται.

Άσε και το άλλο: Εκεί που όλοι μας βρίζουν και μας μουτζώνουν επειδή είμαστε μειοδότες και ανίκανοι, πλάκα-πλάκα θα υπάρξουν κάποιοι που θα μας αναγνωρίσουν ως προοδευτικούς μεταρρυθμιστές.

Από την άλλη, οι άνεργοι φτωχοδιάβολοι που θα καλλιεργούνε κάνα δεντράκι, θα είναι ευγνώμονες αν τη βγάζουν καθαρή με ένα μικρό πρόστιμο -οπότε θα αβγαταίνουν και τα δημόσια έσοδα.

Στο μέλλον μπορεί να θεωρηθεί και τεκμήριο ή να επιβάλουμε ξερωγώ κανένα ειδικό φόρο κατανάλωσης, οπότε άλλα έσοδα από κει.

Κι από την άλλη, βέβαια, ο άλλος που θα έχει καταδικαστεί έστω και για πταίσμα, θα γίνεται εύκολος στόχος διαπόμπευσης από τα μέσα μαζικής προπαγάνδας μας.

Είναι πολλά τα οφέλη, σου λέω.

Πάμε όλοι μαζί:

Όλα είναι ένα ψέμα, όλα είναι μαύρο χάλι
Όλα εκτός από εσένα κι οι βουτιές με το κεφάλι
λαλαλαλαλαλα

3 σχόλια :

 1. Φίλε τι λές τώρα τα ίδια ήθελα να γράψω και εγώ.
  Σωθήκαμε σου λέω.
  Ασε που τώρα στα @@ μας και η απαγόρευση καπνίσματος, θα πε΄ρνω τα τρίφυλλα σε χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα και αν μου πουν τίποτα θα επιμείνω πως δεν καπνίζω, 'άρρωστος' είμαι και η χρήση επιτρέπεται.

  Πλάκα πλάκα αν αποποινικοποιήσουν και την καλλιέργια πχ στην καλαμάτα και τα ζωνιανά μόνο για εξαγωγές τι οικονομικά προβλήματα και μαλακίες. Σωθήκαμε και χωρίς να πουλήσουμε νησιά και την ΑΚρόπολη.

  GAP legalize It, only cure for the Crisis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ έχω μια απορία! η πλατεία της Νέας Ολλανδίας θα φτιαχτεί κοντά στην πλατεία της Νέας Ελβετίας; :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. *Πανδίων, τελικά ο εν λόγω άνθρωπος είναι τρισμέγιστος (μάλλον...)
  :-)

  *Λόλα, λόγω εντοπιότητας θα ευχόμουν η Νέα Ολλανδία να είναι κοντά στη Νέα Ελβετία!!!
  :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si