Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

Μέχρι τις 19 Ιουλίου, κουράγιο ραγιάδες

Μάγκες, καλά κάνετε και κάθεστε αραχτοί και απαθείς.
Καλά ξηγιέστε.
Στο φινάλε σας κλέβουν τη ζωή, οπότε σιγά τα ωά. Δε σκοτώθηκε δα και κανένας...
Οπότε καλά ξηγιέστε.

Όμως σας έχω καλά νεα!
Μάγκες, η είδηση είναι έγκυρη:

Το πολιτικό σκηνικό της χώρας θα αλλάξει άρδην στις  19 Ιουλίου.

Αυτό καταλαβαίνω όταν διαβάζω την είδηση του newsbeast:

Αυτοαποκαλείται «Ζουρούμπαμπελ» και δηλώνει … «προφήτης». Άφησε πίσω του τις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στη Φαιά Πέτρα του δήμου Σιντικής Σερρών, για να στήσει το ιδιόρρυθμο κοινόβιο του, περιμένοντας την Δευτέρα Παρουσία στις 19 Ιουλίου 2012. 

Μέχρι τότε, καλλιεργεί ζαρζαβατικά, φροντίζει κότες και γαλοπούλες και στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει» βίντεο με... «κηρύγματα» του στο YouTube.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό, προκειμένου να … σωθεί από τον επικείμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που όπως υποστηρίζει, θα ξεσπάσει τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη.


Η συνέχεια εδώ

3 σχόλια :

  1. Άαααα, αυτός διαβάζει γεροντάδες του Αγίου Όρουc!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά άμα δεν πείθει ούτε εμένα, που είμαι Εκλεκτικός, τότε πως θα περάσει τις συμπληγάδες του Άη Πύρρωνα και τους Απόστολους Σκεπτικούς, χωρίς να κάνει 1 τάμα με Rave Μαινάδες, να πλαντάξει ο κάμπος να έρθει και κανένα emo τον κόβω και πάει που τα έζησε όλα ή όχι ;

    Συγχωρήστε τον Κυνισμό μου, το δικό μου όνειρο δεν χωράει ούτε σε κιούπι, μα δάφτος Παναγιά μου, τι Vibe Συντέλειας θα μας την συστηθεί, ο πειρατής της μεταλλαγμένης συντέλειας ή ο κοιλόπονος μέχρι σκασμού, όταν έρθει στον ίσιο δρόμο και του δουλεύουν όλοι οι πιστοί σαν τρακτέρ με καπίστρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. jajavax, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω από δω
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si