Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015

Ο Δημήτρης της καρδιάς μας

Πλησιάζει η εορτή του αγίου Δημητρίου, καλέ μου αναγνώστη. Θα γιορτάζουν οι Δημήτρηδες. Και είναι και κάμποσοι, ζωή να 'χουν. Εκ των πραγμάτων τίθεται το ζήτημα σε ποιον Δημήτρη να πρωτοπάς και σε ποιόν Δημήτρη να πρωτοευχηθείς και πως θα γίνει να μην ξεχάσεις κάποιον Δημήτρη και παρεξηγηθεί.

Αλλά ακόμα κι αν τους θυμηθείς όλους τους Δημήτρηδες, τι ώρα θα ήταν πρέπον να τους επισκεφθείς? Πότε να τους επισκεφθείς στο γραφείο και πότε στο σπίτι? Κι αν ένας Δημήτρης είναι σερβιτόρος με εναλλασσόμενη πρωινή/νυχτερινή βάρδια, πότε θα μπορέσεις να τον βρεις να του ευχηθείς στο χώρο εργασίας του? Κι αν είναι πλασιέ ή ντιλιβεράς σε πιτσαρία ή ταξιτζής και μετακινείται συνέχεια, που θα τον βρεις να του ευχηθείς?

Το ζήτημα είναι σοβαρό!

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το φλέγον ζήτημα, είναι απαραίτητη η εκ μέρους των Δημήτρηδων εκπόνηση ενός όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένου προγράμματος έτσι ώστε να μην μπερδεύονται οι θέλοντες να ευχηθούν.

Υπό αυτή την έννοια, δεν μπορώ παρά να εξάρω τη σημαντικότητα της παρακάτω ανακοίνωσης, που ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση αυτού του  φλέγοντος ζητήματος. Ομιλώ για την ανακοίνωση που (προς αποφυγήν χάους και κοσμοσυρροής) εξέδωσε -με κάθε επισημότητα- το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Πεντέλης:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Μελίσσια, 21 Οκτωβρίου 2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Καλαμβόκη 2α – 151 27 Μελίσσια

Τηλ.: 213-2050002-3   


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

 Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Πεντέλης τη Δευτέρα  26 Οκτωβρίου 2015, ημέρα της ονομαστικής του εορτής,  θα δέχεται ευχές σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1. Από ώρα 10.00 - 12.00 στην έδρα του Δήμου Πεντέλης στο Δημαρχείο (Δ.Κ. Μελισσίων). 

2. Από ώρα 12.00 - 13.30 και από ώρα 17.00-19.00 στο Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

3. Από ώρα 13.30-15.00 στο  Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.




 Ο Δήμαρχος  

Δημήτριος  Στεργίου- Καψάλης



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si