Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2009

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

"Σκληρή γλώσσα εναντίον του Ισραήλ χρησιμοποίησε για μία ακόμη φορά ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προτείνοντας να απαγορευθεί στους εκπροσώπους του η είσοδος στα κτίρια των Ηνωμένων Εθνών".
Ούτως λέγει η Καθημερινή της σήμερον.

Κι ενώ όλα δείχνουν πως ακόμα κι ο Ερντογάν άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι το ρατσιστικό αυθαίρετο που κατέχει την Παλαιστίνη πνέει τα λοίσθια και είναι θέμα χρόνου η κατεδάφισή του, (δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του Ερντογανέως, λαμβανομένου υπόψη ότι ως λέγει και η Καθημερινή: "Το Τελ Αβίβ εμφανίζεται προβληματισμένο, αφού η Τουρκία είναι ο στενότερος σύμμαχος του Ισραήλ στην περιοχή"), τα καθ' ημάς χαϊβάνια τηρούν μούγκα ιχθύος.

Γιατί βρε τζάνεμ Καραμανλή?
Γιατί βρε δεν παραδειγματίζεσαι από τη στάση του κουμπάρου? Τι σόϊ κουμπάροι είστε αν δεν παραδειγματίζεστε ο ένας από τον άλλονα?
Εντάξει, κι εσύ βδομάδες μετράς (όπως το ρατσιστικό αυθαίρετο μετράει μήνες), αλλά, χάϊντε βρε παλληκάρι μου, αφού θα πέσεις που θα πέσεις, πέσε τουλάχιστον παλληκαρίσια...
Να έχουμε και κάτι καλό να θυμόμαστε από σένα, όχι μόνο τη φτώχεια που μας φόρτωσες.

Άντε βρε πασαδάκο μου, γιατί με τα μυαλά που κουβαλάτε τόσο εσύ όσο και ο άλλος ο ακατοίκητος, τη βλέπω τη δουλειά:
Θα είμαστε η μόνη χώρα που θα υποστηρίζει το ρατσιστικό αυθαίρετο, ακόμα κι όταν αυτό θα έχει πάψει να υφίσταται...
Ντροπής δεν είναι μπρε?

4 σχόλια :

  1. Σε ποιο νόμισμα πληρώνεται η Σαουδική Αραβία για το πετρέλαιό της; εντ οφ στορι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Συντ, κι ο κουμπάρος (όχι ο δικός μας ό άλλος) για το θεαθήναι το παίζει όπως το παίζει. Να έκανε αυτός κουμάντο εδώ παραδίπλα ανατολικά, πάει στην ευχή του Αλλάχ... Απλά για εσωτερική κατανάλωση η στάση και να μην ακούει μπινελίκια από τους θρησκευτικά αδερφούς Άραβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. offshore, κάποτε είχε ακουστεί κάτι για ευρώ, αλλά υποθέτω πως με δολλάρια γίνεται ακόμα η συναλλαγή. Σωστά?
    Τώρα το ποιός κουμαντάρει το δολλάριο, είναι βέβαια ένα σοβαρό θέμα...

    Ναξίων, ακόμα κι αν μια κίνηση ή μια δήλωση είναι εντελώς κίνηση ή δήλωση ηθοποιϊας, ας μην υποτιμάμε το γεγονός ότι η ηθοποιϊα ποιεί ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ... αλλά άλλο η ηθοποιία κι άλλο η υποκρισία όπως στην προκειμένη. Και μόνο υποκριτές με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου δεν είναι οι κύριοι...

    Αμερική - Τουρκία - Ισραήλ σφιχταγγαλιασμένοι είναι. Τον κουμπάρο Ερντογάν θα πάρουν στα σοβαρά όταν έχουν τόσα κεμαλικά γκεναράλια για να συνεννοηθούν? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si