Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

ΑΥΤΙΑΣ FOREVER!!!!!
(Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω -μέρος νιοστόν)

Μόλις το είδα στο ευλόγιον του Σχολιαστή, και -επιτέλους!- ανακάλυψα τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω: Θέλω να γίνω τηλεοπτικός δημοσιογράφος!!!


Αυτιάς! Δεν είναι απλός δημοσιογράφος: Είναι ιδέα!

4 σχόλια :

  1. ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΙΣΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΟΥΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ Η ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΑΥΤΙΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ? ΚΑΙ ΕΙΝΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ, ΕΛΠΙΖΩ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον πήγε να ποντάρει στο ότι οι εκπομπές του απευθύνονται σε κοινό επιπέδου οπαδών του Πανίκα...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα το κοινο του Αυτια ρε παιδια χωρις να θελω να τους προσβαλω καθως σ αυτους περιλαμβανονται και συγγενικα μου προσωπα,λογω ηλικιας και παθησεων προερχομενες εξ αυτης δεν πολυκαταλαβαινει,οσο για τον Πανικα ευχη μου να εκλεγει αρχηγος και να κατεβει με το αλογο στο κλεινον αστυ ως μασκοφορος εκδικητης,να γελασει λιγο και το χειλακι μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, ναι, ναι!!!!!
    Ήδη ετοιμάζω εκστρατεία υπέρ της εκλογής Ψωμιάδη!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si