Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

ALTAN

Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες, ο πολυχρονεμένος πρωθυπουργός μας δήλωσε πως:...με αποτέλεσμα να γίνει ο εξής διάλογος ανάμεσα σ' αυτόν και τους δημοσιογράφους:Την ίδια στιγμή, πλήθη μπατσόκων τον υποστήριζαν ενθαρρύνοντας τον ηγέτη τους, οπότε προέκυψε ο εξής διάλογος:Ενώ παράλληλα ο υπουργός φόρων και χρεωκοπίας, δήλωνε στα ΜΜΕ:Ενώ, ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως σε συνέντευξή του δήλωνε πως:Όμως, οι υποψήφιοι νέοι δημοτικοί άρχοντες εβλεπαν τους δικούς τους, προσωπικούς εφιάλτες:Στα τηλεοπτικά πάνελ, η συζήτηση είχε φουντώσει σχετικά με το ποιός ευθύνεται για την κατάσταση και την οικονομική κρίση......ωστόσο σε τηλεφωνική του παρέμβαση, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε:Ενώ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, απάντησε τα εξής:Όπως καταλαβαίνεις, καλέ μου αναγνώστη, για πολλοστή φορά η ελπίδα βρίσκεται στα νέα παιδιά... Όμως για μερικούς, η ελπίδα φαντάζει ως απειλή...

Τα σκίτσα είναι του τρισμέγιστου Ιταλού σκιτσογράφου Altan. Τα περισσότερα είναι αλιευμένα από το laspistasteria.wordpress.com ενώ ελάχιστα προέρχονται από το κινητό μου που φωτογράφισε μικρό μέρος του Αλτανικού άλμπουμ με τίτλο "Τέρμα η αυτολογοκρισία, είμαι ένας μαλάκας" των εκδόσεων Βαβέλ.

4 σχόλια :

  1. Διαχρονικός, παγκόσμιος και μοναδικός Αλτάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεός και διαχρονικός ο Ιταλός Αλτάν!

    Εξαίρετη η προσαρμογή του από σένα στην ΕΛ πραγματικότητα! (7η διάσταση και βάλε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως κλασικός γκρινιάρης αρπαγμένος, θα προσπεράσω την γαμάτη ιστοριούλα που έφτιαξες με αντίστοιχης εμπνεύσεως σκιτσάκια και θα πω πως:

    Μαλακίες λέει αυτός που δεν ξέρει, αυτός που ξέρει λέει ψέματα.

    Οπότε όχι, δεν τον πιστεύω τον καριόλη, αν και είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος έχει μία μοναδική δυνατότητα να τα συνδιάζει!

    Την καλησπέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Αθεόφοβε και Πόλσε, ναι, είναι διαχρονικότατος!!!
    :-)

    *Papatragos, όντως τα συνδυάζει θαυμάσια ο συγκεκριμένος: Ακόμα και τα ψέματά του είναι μαλακίες, ενώ οι μαλακίες των υπολοίπων συναδέλφων του είναι απλά ψέματα!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si