Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29, 2010

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΑΔΑΣ

Ο σύντροφος Ποσάδας το είχε πει σαφώς: Η απελευθέρωση των καταπιεσμένων είναι έργο των ίδιων των καταπιεσμένων, αλλά, πάντοτε σε συνεργασία με τους εξωγήινους -ή κάπως έτσι. Και βασισμένος σε αυτό το δόγμα, ίδρυσε την Ποσαδική Τέταρτη Διεθνή, αν δεν κάνω λάθος.

(Κάποτε ο Χρήστος ο Μόρφος στο ευλόγιόν του είχε κάνει ένα αφιέρωμα στον Ποσάδας, σ' αυτόν τον εμπνευσμένο ουφολόγο τροτσκιστή ηγέτη, αλλά δεν μπορώ να το βρω -άμα έχει κάποιος το λινκάκι, ας μου το στείλει. Διότι, δυστυχώς, παρ' όλα τα κονέ μου με τον τροτσκιστικό χώρο, τόσα χρόνια μόνο μια συντρόφισσα από την ποσαδική τέταρτη διεθνή έχει τύχει να συναντήσω -φαίνεται πως ο ποσαδισμός ουδέποτε απόχτησε μεγάλη πέραση στην Ελλάδα).

Και για να αποδειχτεί το πόσο δίκιο είχε ο Ποσάδας, ήρθε το πρόσφατο δημοσίευμα της γνωστής έγκυρης ρώσικης εφημερίδος Πράβντα -η οποία, τουλάχιστον πριν από την κατάρρευση του σταλινικού καθεστώτος στη Ρωσία, αποτελούσε επίσημη φωνή του κομμουνιστικού κόμματος.

Εις το δημοσίευμα, γίνεται αναφορά στον αστροστόλο που μόλις έσκασε μύτη στα πέριξ του πλανήτη Πλούτωνα κατευθυνόμενος προς τη γειτονιά μας, στην οποία προβλέπεται να φτάσει το Δεκέμβριο του 2012, συμπίπτοντας με την υποτιθέμενη προφητεία των Μάγιας, οίτινες προέβλεψαν (οι μπαγάσηδες) ότι το Δεκέμβρη του 2012 θα γίνει της κακομοίρας στον πλανήτη μας -κάτι σαν το Δεκέμβρη του 2008 στην Ελλάδα, αλλά σε πιο πλανητική διάσταση, ας πούμε.

Τρόϊκα και ΔΝΤ δε μας έφερε ο ακατανόμαστος νταβάς μας?
Ε, θα του κάνουμε ρελάνς και κόντρα ρελάνς φέρνοντάς του εξωγήινους.
Να μας γυρίσουν στην εποχή των σπηλαίων δεν θέλουν τα νεοφιλελεύθερα γουρούνια?
Ε, θα τους κάνουμε ρελάνς και κόντρα ρελάνς φέρνοντας εξωγήινους, με τη βοήθεια των οποίων θα οικοδομήσουμε τον ελευθεριακό σοσιαλισμό.

Τώρα που πέθανε ο Ανέστης, τώρα που πέθανε ο Φουράκης, τώρα που ο Καλογεράκης δεν παίρνει θέση, τώρα που ο Χαρδαβέλλας απ' ό,τι μαθαίνω (τηλεόραση δεν έχω, ως γνωστόν) έχει κατεβάσει τα ρολλά της τζαμάτης cult εκπομπής του, τώρα που ως κι ο Λιακόπουλος δεν τολμά να πει την αλήθεια, μόνο η Πράβντα έχει μείνει για να μας καθοδηγεί αποκαλύπτοντάς μας τα μελλούμενα. Αλλά κι αυτή, έτσι όπως είναι σταλινικά γαλουχημένη, μας τα λέει μασημένα και μας αποκρύπτει τη μεγάλη αλήθεια:

Πως η παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση είναι προ των πυλών -δυο χρονάκια έμειναν- και πως το όραμα του τροτσκιστή συντρόφου Ποσάδας πλησιάζει προς την υλοποίησή του.

Ή τελοσπάντων, έτσι μπορούμε να ελπίζουμε και να προετοιμαζόμαστε σιγοτραγουδώντας το κάτωθι εξαίσιον ασματάκιον της Νίνας Χάγκεν:

Ε, κι άμα εν τω μεταξύ δούμε πως οι εξωγήινοι δεν είναι αναρχοσοσιαλιστές αλλά είναι ξερωγώ φασιστικά γουρούνια κατάλληλα για μέλη της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, θα τους υποδεχτούμε προκαλώντας τους με κάτι σαν το κάτωθι εξαίσιον άσμα των Βανδαλούπ -παλιά μας τέχνη κόσκινο και τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Έχουμε σταθερές αρχές και αξίες.

4 σχόλια :

  1. http://theamapati.wordpress.com/2009/05/25/posadas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουρλούτσικος αυτός ο Ποσάδας απ' ότι βλέπω στη wiki έτσι; Ας ελπίσουμε να είναι μουρλοί κι αυτοί που έγραψαν το άρθρο, αφού αν δεν είναι μουρλοί υπάρχουν τρεις περιπτώσεις.
    1. Είναι παραπληροφορημένοι.
    2. Ξεκινά μια φημολογούμενη από καιρό συνωμοσία
    3. Όντως κάτι έρχεται
    -Αν είναι παραπληροφορημένοι όλα οκ!
    -Αν ξεκινά μια φημολογούμενη συνωμοσία υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
    Α. Θα πετύχει, οπότε τη μαμήσαμε!
    Β. Θα την ξεμπροστιάσουμε, αφού είναι πολύ φιλόδοξη και δεν έχουν μόνο οι συνωμότες προβολική τεχνολογία. Έχουμε κι εμείς τρόπους να αποδείξουμε πως είναι προβολές. Οπότε θα γίνουν ρόμπα και πάλι όλα οκ!
    -Αν τώρα όντως κάτι έρχεται, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:
    Ι. Έρχονται κάποια αντικείμενα, τα οποία όμως δεν είναι κοσμόπλοια, οπότε αν έρχονται προς τα εδώ, ίσως επιτέλους καταστραφεί αυτός ο δίποδος ιός (όπως σωστά αποκάλεσε ο πράκτορας Σμιθ τον άνθρωπο στο Μάτριξ).
    ΙΙ. Έρχονται εξωγήινοι με σκάφη που το μεγαλύτερο έχει "πλάτος" 240χλμ!!! Αν είναι και κοντοπίθαροι θα είναι δισεκατομμύρια, οπότε για καλό δεν έρχονται.
    ΙΙΙ. Σοσιαλιστές ποσαδικοί εξωγήινοι ανακάλυψαν κίνδυνο για τους σοσιαλιστές ανθρώπους, και στέλνουν κιβωτούς για να τους παραλάβουν και να τους οδηγήσουν σε ασφαλή σοσιαλιστικό πλανήτη.
    ΙV. Εξελλιγμένοι εξωγήινοι χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες στέλνουν κιβωτούς να σώσουν τους ανθρώπους από επικείμενη καταστροφή. Αυτή η τελευταία εκδοχή, έχει δύο υποπεριπτώσεις:
    a. Οι γήινοι μεταφέρονται σε κάποιον άλλο πλανήτη και τον καταστρέφουν κι εκείνον.
    b. Aν συνυπολογίσουμε την βεβαιότητα πως θα χρειαστούν μερικά χρόνια μέχρι την κοντινότερη διαστημική παρέκλιση, αυτή η "διάσωση" πρόκειται με μαθηματική ακρίβεια να οδηγήσει σε πόλεμο μέσα στα σκάφη, ο οποίος πόλεμος θα τα καταστρέψει πριν προλάβουν να φτάσουν στον προορισμό τους. Χαμένος κόπος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *Νετρινο, είσθε η προσωποποίηση του όρου "ψαγμένος αναγνώστης"!!! Χίλια ευχαριστώ και καλή χρονιά!
    :-)

    *Άνεμε, δηλαδή δεν υπάρχει ελπίδα, εεε? Ε, τουλάχιστον ας ευχηθούμε καλή χρονιά!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά φίλε. Τελικά η μπίλια έκατσε σε λάθος ανάγνωση φωτογραφιών απ' ότι έχω καταλάβει οπότε θα πρέπει να μας υποστούμε για καιρό ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si