Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΟΥΜΠΟΪΚΟ
ήτοι αφιέρωμα σε μια αξιόλογη διδασκαλική μορφή που εδίδαξε επί δυο βδομαδούλες


Η Βαγγελιώ Σχοιναράκη- Ηλιάκη είναι δασκάλα στο επάγγελμα και είχε δηλώσει ότι ανέλαβε την ΣΤ΄ Τάξη στο 43ο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου μόλις πριν από ένα μήνα, στις 20 Μαρτίου 2011. Στην πραγματικότητα επέστρεψε ως διευθύντρια αλλά δεν έμεινε για πολύ…

Τότε, και με αφορμή την επιστροφή στη δουλειά της έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «ο τόπος έχει ανάγκη για προσφορά και εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να επαναπαυθώ στις δάφνες της πολιτικής μου πορείας. Αυτή είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου και εδώ μπορώ να προσφέρω».

Δεν έμεινε πάντως πολύ αφού την… κάλεσε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου κοντά του.

Στην απόφαση του πρωθυπουργού που έχει ημερομηνία...6 Απριλίου αναφέρεται επί λέξει: “Αποσπάται από 01.05.2011 η Ευαγγελία Ηλιάκη του Διογένη, εκπαιδευτικός της δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σε θέση Ειδικού Συμβούλου, στη Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων, στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού.

Οι μηνιαίες αποδοχές της ορίζονται σε ποσοστό 90% του συνόλου των μηνιαίων αποδοχών που αντιστοιχούν κάθε φορά στον α’ βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων, με τα κάθε είδους επιδόματα και προσαυξήσεις.


(Πηγή: Ετούτη)

Κλικ επίσης και εδώ για λεπτομέρειες.

Βίβα πασόκοι!
Αθάνατοι πασόκοι!
Ας σας αφιερώσω και ένα πρέπον άσμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si