Σάββατο, Ιουνίου 11, 2011

ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ
Και ναι μεν καλά κάνουν τα συντρόφια και μας υπενθυμίζουν πως για την οπτική γωνία της εξουσίας "οι «πολίτες» έχουν πάντα χρηστική αξία για τις μεταλλάξεις των μορφών επιβολής κι εκμετάλλευσης"... κι είναι καλό να το θυμόμαστε αυτό, λέω γω...

...ωστόσο πάλι εγώ, θα θεωρήσω ως προσωπικό δώρο γενεθλίων την ενδεχόμενη επιτυχία του καλέσματος που ακολουθεί:


Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος
Αποκλεισμός Κοινοβουλίου από τα ξεμερώματα της 15ης Ιουνίου ημέρα Γενικής Απεργίας.
Τώρα μιλάμε εμείς!Από τις 25 Μαϊου, χιλιάδες πολίτες έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης τ...ης χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μάς ενώνουν η αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν καθώς και ο πόθος μας για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά είμαστε και θα μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι!

Ταυτόχρονα, ανάλογες κινήσεις γίνονται παντού στην Ευρώπη. Την Κυριακή 12 Ιουνίου όπως και στην Γενική Απεργία στις 15 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού όπως καθημερινά στο Σύνταγμα αλλά και σε ολες τις πλατείες της χώρας. Πρέπει να ακουστεί παντού δυνατά η φωνή μας.
-γιατί δεν μπορεί να θυσιάζονται ολόκληροι λαοί για να μη ζημιωθούν οι δανειστές- το χρέος δεν είναι δικό μας και δεν θα το πληρώσουμε,
-γιατί αυτό το πολιτικό σύστημα που κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους, δεν μπορεί πια να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς και πρέπει να ανατραπεί,
-γιατί θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας, χωρίς τη διαρκή τρομοκρατία της ανεργίας.
-γιατί πρέπει να τιμωρηθούν όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο.
-γιατί η δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων,
-γιατί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει.
Η οργανωμένη παραπληροφόρηση δεν μας φοβίζει. Θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με άλλο προσωπείο όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο: ΔΝΤ, Μνημόνια, τρόικα, κυβερνήσεις, τράπεζες και όσοι μάς εκμεταλλεύονται. Θα συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε ενωτικά και συλλογικά μέχρι “Ταραχή να πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα να υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου”

Οργανωνουμε από τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου του 2011 συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες. Στην συνέχεια να πραγματοποιηθούν πορείες που θα παρακινούν τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν, με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος με στόχο τον αποκλεισμό του Κοινοβουλίου.


Όχι ότι έχω τίποτα τρελλές αυταπάτες, δηλαδή, αναγνώστη μου.
Αλλά θα εκλάβω ως προσωπικό δώρο γενεθλίων οποιοδήποτε εμπόδιο τυχόν ορθωθεί στα σχέδια του Τζέφρι και των σκατόφατσων που εκείνος ηγείται.

Και μετά?

Προφανώς εδώ θα είμαστε και μετά.

3 σχόλια :

 1. Δώρο
  http://www.youtube.com/watch?v=QVdiPZD1AsQ&feature=related
  Δεν έχω εμπόδιο να στείλω,αλλά μια κατάσταση. Είθε να αξιωθούμε να ζήσουμε κάπως έτσι και ας είναι αυταπάτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. *Donasonora, μια χαρά δώρο το βρίσκω!
  :-)

  *Benikos, μιλ μερσί!!!
  :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si