Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2012

ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Είχα αρχίσει να μελαγχολώ -έφταιγε και η μουντή μέρα- ωστόσο μου έφτιαξε το κέφι η ανάγνωση χιουμοριστικών αποσπασμάτων από το κείμενο της αγωγής που κατέθεσε η Όλγα Τρέμη εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη.

Λέει χαρακτηριστικά η Όλγα Τρέμη -και την ευχαριστώ γι' αυτό:

«... Καθ όλη την διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας έως και σήμερα ασκώ τα επαγγελματικά μου καθήκοντα με ηθική ακεραιότητα και ευσυνειδησία χαίρω της εκτιμήσεως και του σεβασμού των συναδέλφων υφιστάμενων και ανωτέρων μου αλλά και της αποδοχής του κοινού τόσο του αναγνωστικού όσο και του τηλεοπτικού…»

Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει -και την ευχαριστώ γι' αυτό:

«... ως δημοσιογράφος η οποία σέβεται την επαγγελματική της ιδιότητα σε αντίθεση με τους αντιδίκους μου οι οποίοι αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι ασκώ την δημοσιογραφία όλα αυτά τα χρόνια δίχως να εξυπηρετώ προσωπικά πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα δίχως να υποκύπτω σε εκβιασμούς αλλά ούτε και σε άλλους ιδιοτελείς σκοπούς. Ουδέποτε έχω δεχθεί παρατήρηση περί έλλειψης αντικειμενικότητας από οιονδήποτε και κυρίως από τα ελέγχοντα προς τούτο αρμόδια όργανα του κράτους. Ουδέποτε έχω υποκύψει σε πιέσεις. Η πλούσια συνδικαλιστική μου δράση αλλά και πολύ περισσότερο η δημοσιογραφική μου επιτυχημένη σταδιοδρομία είναι γεγονότα αδιαπραγμάτευτα τα οποία για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να επιτρέψω στους εναγόμενους όπως δεν θα επέτρεπα και κανένα άλλο να τα αμφισβητήσει...»

Κι έτσι, διαβάζοντας τα παραπάνω αποσπάσματα, ξαναβρήκα το κέφι μου.


3 σχόλια :

  1. Χε χε χι χι !

    Δε το είχα πάρει χαμπάρι αυτό !!

    Είναι πράγματι ότι πρέπει για την μελαγχολία του φθινοπώρου !

    Μου έφτιαξες το βράδυ,, μη σου πω το μήνα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.Εδώ και καιρό,στέλνω σχόλια που δείχνει πως έρχονται,και τελικά δεν τα βλέπω. Εχθές,το ιστολόγιο καταργήθηκε για κάποιες ώρες,και δεν είχα πρόσβαση ούτε στο mail.Δοκιμάζω πάλι(και αν θέλεις μου απαντάς αν ήρθε στο mail donasonora παπακι,κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tekmoras, ας ελπίσουμε πως η σκυτάλη θα δοθεί στον λαμπρό Πρετεντέρη, διότι δεν πάει άλλο με αυτή την κατάθλιψη της εποχής...
    :-)

    Donasonora, ειλικρινά δεν έχει έρθει τίποτα, αν και εδώ που τα λέμε μου φάνηκε παράξενο που επί κάμποσες μέρες δεν είχα ούτε ένα σχόλιο από οποιονδήποτε... Αν ήταν τεχνικό πρόβλημα, ας ελπίσουμε να λύθηκε...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si