Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Πρώτες σκέψεις για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Πέρα από την πλάκα (δηλαδή: πολύύύ πέρα από την πλάκα), υπάρχουν κάποια πράγματα στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, τα οποία πραγματικά με ιντριγκάρουν!

Για παράδειγμα, ενώ όλοι αναρωτιούνται από που κι ως που ο Μπουμπούκος έγινε υπουργός υγείας, υπάρχει μια μικρή μειοψηφία μυημένων (στην οποία πιθανολογώ πως περιλαμβάνομαι) η οποία γνωρίζει με ποιόν τρόπο και από πότε άρχισε η επαφή του Σπυρίδωνος με τη σύγχρονη ιατρική, τις σύγχρονες θεραπείες και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας.

Ναι, καλέ μου αναγνώστη: Για όλα φταίει ο Δόκτωρ Φλάντζας!!!
Ω, ναι! Δίχως τον Δόκτορα Φλάντζα, ο Μπουμπούκος δεν θα είχε γίνει υπουργός!
(Κλικ εις το σχετικό αποκαλυπτικό ντοκουμέντο)

Ένα άλλο πρόσωπο που ετράβηξε την προσοχή μου, είναι ο ιατροδικαστής Γεροντόπουλος. Όσο να 'ναι, στην τοποθέτηση ενός ιατροδικαστή στη θέση του υφυπουργού εξωτερικών, υπάρχει άφθονος συμβολισμός και αποκαλυπτική ένδειξη προθέσεων. Για σκέψου το λίγο, αναγνώστα μου.

Όπως και να'χει, το παρόν μπλογκ -σε ανύποπτο χρόνο- έχει κάνει μια διθυραμβική αναφορά στο λαϊκό έρεισμα του Γεροντόπουλου και στην ικανότητά του να διαλύει συγκεντρώσεις.
Κλικ εδώ.

Γενικά, πρόκειται για μια εξαιρετική κυβέρνηση που υπόσχεται άφθονο γέλιο και ενδυνάμωση της ελπίδας μου ότι η εξέγερση πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

3 σχόλια :

Mi-la-re,
mi-la-re-si