Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2013

Απίστευτη γκάφα Βενιζέλου! Εξαφάνισε το στικάκι με τη λίστα των νέων υπουργών!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν καλά πληροφορημένες πηγές που βρίσκονται πού κοντά του Μαξίμου -και τα λεγόμενά τους επιβεβαιώνουν τόσο ένα συντριβάνι στην Ιπποκράτους όσο και ένα spa στο Κολωνάκι-  κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν αμέσως μετά την έναρξη της πολυαναμενόμενης συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, και ενώ ο Σαμαράς ήταν έτοιμος να παρουσιάσει στον Βενιζέλο την επικαιροποιημένη συμφωνία και τα ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου... Ξαφνικά έγινε αντιληπτό ότι έλειπε το στικάκι που περιείχε τη λίστα των υπουργών!!!

Έξαλλος ο Σαμαράς έβαλε τις φωνές στους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να τον πείσουν πως το στικάκι με τη λίστα των υπουργών είχε εξαφανιστεί επειδή πολύ απλά... ο Βενιζέλος το είχε καταπιεί περνώντας το για σοκολατάκι!

Τελικά αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή της γαλλικής και της γερμανικής κυβέρνησης προκειμένου διά της διπλωματικής οδού  να σταλεί από τις Βρυξέλλες μια νέα -επικαιροποιημένη- λίστα με τα ονόματα των υπουργών, ώστε ο ελληνικός λαός να πάψει να αδημονεί για το φλέγον ζήτημα που δεν είναι άλλο από το ποιός καραγκιόζης θα αναλάβει το τάδε ή το δείνα υπουργείο.


2 σχόλια :

  1. Αν ήταν καραγκιόζηδες, θα γελάγαμε και λίγο. Δυστυχώς, δεν είναι καραγκιόζηδες αλλά όρνεα.

    Υ.Γ. Το κείμενο καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, όρνεα, αλλά με γελοίες φάτσες οι περισσότεροι!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si