Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2013

Σχέδιο Στουρνάρα?

Όλοι θυμόμαστε τη -σχετικά πρόσφατη- δήλωση του Στουρνάρα στο Mega: "Υπάρχουν ακόμη πάνω από 20 δις ευρώ σε στρώματα και μπαούλα και πρέπει να επιστρέψουν".
(κλικ εδώ ή εδώ κλπ).
Η δήλωση αυτή, σε γενικές γραμμές αντιμετωπίστηκε από τη λαϊκή μάζα με σχόλια του τύπου "μα που ζει ο μαλάκας? ούτε ευρώ στην τσέπη δεν έχουμε" ή σχόλια του τύπου "τι λέει ο παπάρας... εδώ δεν έχουμε να φάμε" κλπ κλπ.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν να επιβεβαιώνουν τον Στουρνάρα!

Συγκεκριμένα, σε τέσσερις μόνο έρευνες σε σπίτια χρυσαυγιτών, βρέθηκαν:

Στο σπίτι Μιχαλολιάκου: 43.000 ευρώ
Στης Σκορδέλη: 145.000 ευρώ
Στο σπίτι Χρυσαυγίτη Αστυνομικού Ζητά στη Θεσσαλονίκη: 100.000 ευρώ
Στο σπίτι του υποδιοικητή του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Χιλιάδες ευρώ -ακόμα τα μετράνε.

Τα ευρώπουλα, δηλαδή, έχουν στήσει τρελό χορό με τους χρυσαυγίτες. Πρόκειται για αληθινό σαξές στόρι -όχι σαν τις μαλακίες σαξές στόρι του Σαμαρά.

Ως εκ τούτου ξεπηδούν αμείλικτα τα ερωτήματα:

Μήπως πίσω απ' όλο αυτό το ντράβαλο με τις έρευνες για τη Χροισύ Αβγεί κρύβεται ο Στουρνάρας? 
Μήπως ο στόχος των ερευνών είναι απλώς το να επιστρέψουν οι καταθέσεις στις τράπεζες? 
Μήπως δηλαδή ο στόχος των ερευνών δεν είναι η Χρησύ Αβγοί αλλά οι έρευνες αποσκοπούν στην τόνωση της εθνικής οικονομίας? 

Και σε τελική ανάλυση, δεδομένου πως τα ευρήματα των ερευνών δείχνουν πως εν τέλει η Χρεισή Αυγί αποτελεί από μόνη της ένα σαξές στόρι...
Μήπως οι έρευνες αποσκοπούν στο να σπιλώσουν το οικονομικό σαξές στόρι των ναζιστών, προκειμένου να αναδειχτεί το σαξές στόρι του Σαμαρά?

Αν έχουν βάση τα παραπάνω ερωτήματα, συνεπάγεται πως οι έρευνες για τη Χρησύ Αυγγεί πρόκειται να συνεχιστούν και να ενταθούν -μέχρι να βρεθούν τα "τουλάχιστον 20 δις" που αποτελούν προϊόν του νόμιμου χρισαυγείτηκου ιδρώτα και που -πιθανότατα- οι χρησαβγείταις έχουν κρυμμένα στα μπαούλα τους.

Μόνο το μέλλον μπορεί να απαντήσει αν έχω δίκιο...


2 σχόλια :

  1. Ο Σκίνχεντ υπουργός δεν είναι αντιφα αλλά νοικοκυρεμένος άνθρωπας που θέλει να μαζώξει τα σκορπια "μαύρα" λεφτά στις τράπεζες. Επιτέλους μια εμπεριστατωμένη εξήγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στέκι του Prkls:
    Εκεί όπου όλα εξηγούνται λέμε!!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si