Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Η θετική όψη των πραγμάτων

Α, όλα κι όλα, προσπαθώ να είμαι αφ' ενός αισιόδοξος και αφ' ετέρου αντικειμενικός.
Επομένως, είμαι αναγκασμένος να κάνω τις εξής παραδοχές:

α) Βρίσκω εξόχως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μας συνεχίζει να μη φοράει γραβάτα. Το να μη φοράς γραβάτα δείχνει ένα πνεύμα αντισυμβατικότητας. Μια πρόθεση αμφισβήτησης των πάντων.

β) Από αισθητικής απόψεως, το νέο look του πολυχρονεμένου ηγέτη μας είναι εξαίσιο.

γ) Ας ευχηθούμε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετήσουν το νέο look του ηγέτη τους. Τόσα χρόνια ντρεπόμασταν να κυκλοφορήσουμε με παλαιστινιακή καφίγια μην τυχόν και μας βγει τ' όνομα ότι είμαστε μαλάκες συριζαίοι. Τώρα αυτό ο ζήτημα θα ξεπεραστεί και κανείς πλέον δεν πρόκειται να μας θεωρήσει μαλάκες συριζαίους.

δ) Αναμφίβολα η ζωή μας θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον ακούγοντας στις παρέες μας τους συριζαίους να υμνούν ξερωγώ τα εγκλήματα στη Γάζα και να δικαιολογούν το ισραηλινό απαρτχάιντ. Θα μειωθούν οι παρέες μας, βέβαια, αλλά εν τω μεταξύ οι γλωσοπλαστικές μας ικανότητες θα μας έχουν οδηγήσει στο να δημιουργήσουμε νέα, εξωτικά μπινελίκια και γαμωσταυρίδια.

2 σχόλια :

  1. Παρακρουση...η κατι ξερουν καλυτερα απο εμας;
    Αριστεροι ειναι,στα σαλονια πηγαινουν.Σταυρο δεν κανουν, στο αγιο-ορος πηγαινουν.Θεο δεν πιστευουν,στο Ισραηλ πηγαινουν.Γραβατα δεν βαζουν,(κιπα)φορανε.....κατι σιγουρα ξερουν παρα πανω απο εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπάνω από εμάς υπάρχει μόνο ο αερας ο κοπανιστός ή ο ακοπάνιστος -νομίζω...
      :-)

      Διαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si