Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΓΑΖΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!
(Διότι είμεθα αξιοπρεπείς άνθρωποι - δεν είμεθα σιωνιστικά γουρούνια)


(Από το indy.gr)
Σκάφος με 15 ακτιβιστές απέπλευσε σήμερα από το λιμάνι της Λάρνακας σκοπεύοντας να φτάσει στη Γάζα, σπάζοντας για μια ακόμη φορά τον παράλογο, παράνομο, απάνθρωπο αποκλεισμό που έχει επιβάλλει το Ισραήλ σε 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας. Μεταφέρει βοήθεια σε φάρμακα.

Για την επικαιρότητα: σήμερα έληξε και η συμφωνία 6μηνης εκεχειρίας που είχαν συνάψει, με αιγυπτιακή μεσολάβηση, Χαμάς και Ισραήλ - η Χαμάς τόνισε ότι δεν επιθυμεί νέα συμφωνία, αφού το Ισραήλ δεν σεβάστηκε τους όρους της προηγούμενης.

Πρκλς σχόλιον:
Θα τους νικήσουμε τους καριόληδες!
Τόσο τους εδώ καριόληδες, όσο και τους εκεί καριόληδες!!!!


(Εννοείται ότι τάσσομαι με τους μαχητές της ελευθερίας. Εννοείται ότι θέλω να ξεσκίσω τους ρατσιστές - εχθρούς της ελευθερίας. Εννοείται ότι απαιτώ να νικήσει η Χαμάς, ώστε να ξεφτιλιστούν τα ρατσιστικά γουρούνια!).

4 σχόλια :

  1. Δεν ξέρω ρε φίλε από συνήθειες χμς,
    όμως σίγουρα οι καημένοι, κοντεύουν να αποκτήσουν τις συνήθειες του άυπνου, γμτ κρτ τν βρν.

    Πού είναι ο φίλος μου ο Διαγόρειος, να με παρηγορήσει...

    Πρκλ δεν πειράζει, παρηγόρησέ με εσύ, με σθένος, που συνεχώς φρικάρω όταν σκέφτομαι τις αγωνιώδεις προσπάθειες, που τρέχουν να βρουν ασθενοφόρο, αντί να βρουν την τσίπα οι σρλν να πιάσουν μία παραδοσιακή σφεντόνα, όπως κρατάνε οι καημένοι οι εμπαργκοπαθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφενδόνη δεν ήντονε εκείνο εκεί το όπλον του βασιλέως Δαβίδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον θα κοιτάξουν να το βυθίσουν το πλοιάριον, αλλά ελπίζω να φθάσει στον προορισμό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα φάγουν ξύλον (και μάλιστα, θα πρόκειται διά τον ορισμόν του Τιμίου Ξύλου, ήτοι θα είναι εντελώς τίμιον το ξύλον) εάν τολμήσωσι να προβώσι εις βύθισιν... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si