Πέμπτη, Αυγούστου 19, 2010

ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ!!!

Έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας αυτήν εδώ την συγκλονιστική δημοσίευση - καταγγελία. Δημοσιεύτηκε στο εξαιρετικά μαχητικό μπλογκ tro-ma-ktiko, μου την υπέδειξε ο καλός μου αναγνωστης netrino, και πιστεύω πως πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα, διότι δείχνει πολύ σοβαρό:


Ασέβεια προς την Εκκλησία μας

Kάποιοι χούλιγκαν πήγαν εχτές το βράδυ στην αυλή της Παναγίας και πιάσανε της καρέκλες που ήταν διπλωμένες στην άκρη και κατασκευάσανε ένα απρεπές σχέδιο…

Αυτά τα άτομα, δεν σεβάστηκαν το Μητροπολίτη Καρπάθου και Κάσου κ. κ. Αμβρόσιο;
Αυτά τα άτομα δεν σεβάστηκαν την Ορθοδοξία μας;
Αυτά τα άτομα δεν σεβάστηκαν την Εκκλησία μας;
Αυτά τα άτομα δεν σεβάστηκαν την Παναγία, την μητέρα του Χριστού;

Εύχομαι, ο Θεός να τους συγχωρέσει κάποια μέρα…

Εγώ προσωπικά ήμουν εχτές το βράδυ στην αυλή της Παναγίας μαζί με την ομάδα του Πρωτέα. Οι ποδοσφαιριστές φάγανε πίτσες και τους μίλησε ο προπονητής για το σημερινό παιχνίδι. Στις 10:30 όλοι φύγαμε για τα σπίτια μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 12:32 π.μ.

Θεωρώ πολύ σημαντική την καταγγελία του μαχητικού, ανεξάρτητου, αδέσμευτου κλπ κλπ μπλογκ tro-mpa-ktiko.blogspot.com, γι' αυτό και την αναδημοσιεύω με την ελπίδα πως αυτού του είδους τα φαινόμενα κάποτε θα πάψουν.
:-)

6 σχόλια :

  1. Οτι το έχεις παραξηλώσει δεν θα στο πώ εγώ.Kαι μη μου κάνεις την αθώα περιστερά
    Γιατί ΡΕ τα βάζεις με την Παναγία (...μου μέσα;)
    Δεν το πιστεύω τί με βάζεις να σχολιάσω που δεν θα το κάνω Και ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια ιστολόγια για να μας ανοίγουν τα μάτια εμάς των ευσεβών

    επί τη ευκαιρία να σε ρωτήσω.. το σχέδιο στο προαύλιο
    κρίνος είναι;

    ΥΓ : το "χαζομπαμπάς" σε προηγούμενο μου σχόλιο αφορούσε τον Beniko :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Ελίτσα, μα εγώ απλώς αναδημοσιεύω έγκυρες ειδήσεις και καταγγελίες από ένα έγκυρο μπλογκ! Και το κάνω για καλό σκοπό: Για να καταδείξω τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν αι χριστιανικαί ηθικαί αξίαι!
    :-)
    (οκέϋ για το χαζομπαμπάς... διότι προς στιγμήν ανησύχησα μην είμαι εγώ και δεν το ξέρω... λολ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, και τι έγινε; Σιγά μη τυχόν και κινδυνέψει η παρθενία της παναγίας από το σχέδιο του φαλλού.

    Εδώ ολόκληρος Πάπας επιβεβαίωσε πως ο παρθενικός υμένας της Μαριάμ έμεινε αλώβητος. Είναι η μόνη γυναίκα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, για την οποία υπάρχει επίσημο και αναμφισβήτητο πιστοποιητικό ότι έμεινε αγνή κι αμόλυντη παρόλο που τεκνοποίησε. Δηλαδή ακόμα κι αν δεχτούμε την άμωμη σύλληψη, ούτε η γέννα κατάφερε να διασπάσει τον παρθενικό της υμένα. Από το σχέδιο των καθισμάτων θα κινδυνέψει, βοήθειά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε άθεοι δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα γνήσιο θαύμα ακόμα και αν το έχετε μπροστά στα μάτια σας. Το φαλικό σύμβολο στο προαύλιο της εκκλησίας είναι ένα θεϊκό σημάδι που μας στέλνει η ίδια η Αειπαρθένος! Το μήνυμα είναι διπλό δηλαδή ετοιμαστείτε να πάρετε το μακρύτερο και ταυτόχρονα όπως έλεγε και ο Μακαριότατος Τζιμάκος "γ....ε γιατί χανόμαστε". Μάλιστα είμαι σίγουρος πως η συγκεκριμένη Παναγία θα κάνει θαύματα βοηθώντας πιστά άτεκνα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν (αφήνοντας φυσικά και τον οβολόν τους στο εκκλησιαστικό ταμείο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το Tro-ma-ktiko είναι όντως τρομαχτικό όπως και οι αναγνώστες του που γράφουν σε αυτό:
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_4914.html
    ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *Aldebaran, μένω εκστατικός μπροστά στις γνώσεις του ποντίφηκος σε θέματα φυσιολογίας, ανατομίας και ιατρικής!!!
    :-)

    *Ptomas, ένας καλός φίλος, πάντως, με προειδοποίησε σχετικά με την πιθαότητα να πρόκειται για φαινόμενο αντίστοιχο με τα "αγρογλυφικά", κι μου επέστησε την προσοχή στο ενδεχόμνο να πρόκειται για έργο εξωγήινων!!!
    :-)
    Και ναι, το τρομακτικό έχει όντως τρομακτικούς αναγνώστες!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si