Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

-να χαιρόμαστε τον νέο πρωθυπουργό μας 
(και τον παλιό, βέβαια: φίλοι είναι)

Ωραία λοιπόν. 
Το 1973 ένας φραγκάτος ψυχάκιας ονόματι Ντέιβιντ Ροκφέλερ, μαζί με κάτι άλλους φραγκάτους ψυχάκηδες ιδρύει την Τριμερή Επιτροπή
Μια από τις βασικές εμμονές του ψυχάκια Ροκφέλερ, ήταν ο έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού ώστε να καταπολεμηθεί ο υπερπληθυσμός.
 Έβρισκε υπερβολικό τον αριθμό των ζώντων ανθρώπων ο ψυχάκιας και προτιμούσε να τους δει νεκρούς. Ευνόητο είναι, βέβαια, πως στόχος του δεν ήταν οι φραγκάτοι αλλά οι φτωχοί. 
Κι εφόσον (κακώς, βέβαια) το ανθρώπινο γένος αποτελείται κυρίως από φτωχούς, το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα: Ο Ροκφέλερ ήταν ένας εχθρός του ανθρώπινου γένους (και δεν ήταν ο μόνος, βέβαια).
Μια άλλη εμμονή του ψυχάκια Ροκφέλερ, ήταν η ευγονική: Ο άνθρωπος είχε το όνειρο πως κάποια μέρα οι λιγοστοί εναπομείναντες άνθρωποι θα σφύζουν από υγεία, ώστε αυτός και οι όμοιοί του να έχουν υγιείς δούλους. Οι ανάπηροι και οι ασθενείς δεν χωρούσαν στον κόσμο των ονείρων του. 
(Κάτι φήμες λένε πως χρηματοδότησε και τον δόκτορ Μένγκελε, αν μ΄εννοείς).

Λοιπόν, για να εκπληρώσει τα όνειρά του, ο ψυχάκιας ο Ροκφέλερ θα έπρεπε να προωθήσει ένα είδος παγκόσμιας επιβολής των πλούσιων πάνω στους φτωχούς. 
Άρχισε να χώνει φράγκα δεξιά κι αριστερά -με σημαντική επιτυχία- ιδρύοντας κύκλους, κυκλώματα και διεθνείς οργανώσεις. Μια απ' αυτές τις οργανώσεις είναι κι η Τριμερής Επιτροπή. 

Το 1998 φαίνεται πως υπήρξε μια καλή χρονιά για την Τριμελή Επιτροπή:
Ένας λαμπρός Έλλην καθηγητής ονόματι Λουκάς Παπαδήμος, έγινε το νέο λαμπρό μέλος της!!!
Δίπλα του, καμαρωτός, καθόταν ένας λαμπρός Ιταλός άνθρωπος του πνεύματος: Ο Μάριο Μόντι. 

Σήμερα, 13 χρόνια μετά,  ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος δοτός πρωθυπουργός της Ελλάδας, ενώ ο Μάριο Μόντι (που παρεπιπτόντως είναι πρόεδρος του ευρωπαϊκού τμήματος της Τριμερούς Επιτροπής) ετοιμάζεται να γίνει δοτός πρωθυπουργός της Ιταλίας. 

Όπως καταλαβαίνεις, αναγνώστη μου, ψωνίσαμε από σβέρκο.
Αν περιμένεις πως άτομα που ανήκουν σε τέτοιες οργανώσεις θα φροντίσουν έστω και κατ' ελάχιστον την υγεία των αδυνάτων ή την επιβίωση των συνταξιούχων ή τα επιδόματα των αναπήρων  ή τα επιδόματα των πολύτεκνων ή -έστω- την καταπολέμηση των ναρκωτικών... λυπάμαι, έχασες: 

Πρεσβεύουν άλλες αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si