Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2011

ΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

 και τα κουλουβάχατα της ιστορίας


Ένας αναγκαίος όρος για την επιτυχή σιδερόφρακτη επιβολή του Τζέφρι πάνω στην ελληνική κοινωνία, είναι η εμπνευσμένη και επιτυχής παρουσία της πέμπτης φάλαγγας που θα εφαρμόσει την αρχή του "διαίρει και βασίλευε".
Ως εκ τούτου, μου φάνηκε εξαιρετική η σημερινή σημαίνουσα παρέμβαση που κάποιοι (καλώς ή κακώς) αναρχικοί θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν στη λαϊκή του Πολύδροσου, στο Χαλάνδρι. 
Διότι είναι πράγματι εμπνευσμένη επιλογή το να στηρίζεις τον Τζέφρι μη βρίσκοντας ούτε λέξη για να τον κατηγορήσεις, καταδεικνύοντας έτσι πως για σένα ο Τζέφρι είναι σύμμαχος ή έστω ουδέτερος παράγων, ενώ ο εχθρός σου είναι όποιος οργανώνει κινητοποιήσεις κατεβάζοντας κόσμο στο δρόμο ενάντια στο Τζέφρι και τη ληστοσυμμορία του. 
Κι άμα θέλει και οι εκδηλώσεις του να είναι ειρηνικές (γιατί έτσι νομίζει) τότε γίνεται εχθρός...

Πάμε λοιπόν: Ο προπάππους του προπάππου του προπάππου του παππού μου...
Όπου οι καμιά διακοσαριά εξεγερμένοι -που, ρε μπαγάσα, θυμούνται να εξεγερθούν μόνο όποτε υπάρχουν μαζικές διαμαρτυρίες και ποτέ δεν ξεκινάνε μια εξέγερση μόνοι τους ρε παιδί μου- τα βάζουν που λες και μαζί μου, επειδή τους λέω συνέχεια ότι αντικειμενικά είναι προβοκάτορες -κι αν θέλουν να μην τους λέει προβοκάτορες ο κόσμος, ας κάνουν ό,τι θέλουν σε δικές τους εκδηλώσεις και όχι σε εκδηλώσεις άλλων. 
Βέβαια το παρακάτω υποθέτω πως το τύπωσαν απευθυνόμενοι στο ΚΚΕ, αλλά κατά βάθος ξέρουν πως απευθύνονται σε όλους τους αντίπαλους του καθεστώτος...

...παθαίνουν ένα ιστορικό κλακάζ και θεωρούν τον εαυτό τους ΕΛΑΣίτη, (αναρχικοί ελασίτες... θου κύριε...) και θυμώνουν για τη Βάρκιζα: 
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΡΚΙΖΑ
έλεγε ένα τρικάκι που ξέχασα να φωτογραφίσω. 
Αλλά φωτογράφισα το παρακάτω, που εμφανώς αθωώνει τα εγκλήματα του παππού Παπανδρέου και της δεξιάς. Είπαμε: Ο βασικός εχθρός είναι το ΚΚΕ!
Ποιός λησμονεί, αλήθεια, εκείνη την αθέλητη εξομολόγηση του Χρυσοχοϊδη ("έχω φίλους αντιεξουσιαστές") και ποιός δε θυμάται τις δηλώσεις του καθεστώτος: "Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον νεκρό, όμως είναι ντροπή για το ΚΚΕ να προσπαθεί να βγάλει πολιτική υπεραξία από ένα ατυχές συμβάν". 
Αχ, ωραία πράγματα ετοιμάζει ο Τζέφρι και οι φίλοι του... Το διαισθάνομαι!!! Θα χορτάσουμε προβοκάτσια!!!







2 σχόλια :

  1. Δεν το κατάλαβες καλά.Όταν ο Χρυσοχοίδης είπε ότι έχει φίλους αντιεξουσιαστές ενοούσε τον Γιώργο!(...είμαστε αντιεξουσιαστές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si