Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΖΑΚΙ!!!


Η καταγγελία δείχνει να είναι πολύ σοβαρή, καθώς μάλιστα συνοδεύεται με οπτικό υλικό πέραν πάσης αμφισβητήσεως.
Την πέτυχα σε ένα αξιόπιστο σάϊτ και την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη (βέβαια), επειδή αν πιστέψουμε (ή αν απλώς υποθέσουμε) πως είναι αλήθεια αυτό που καταγγέλλει το άρθρο, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!!!
Ας δούμε ένα απόσπασμα της καταγγελίας:
Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε χθες βράδυ αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η χθεσινή πρωτοφανής ομίχλη σε συνδυασμό με την έντονη μυρωδιά του τζακιού, δεν ήταν καθόλου αθώα φαινόμενα... 
Ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και εξοπλισμένο με ειδικό φουγάρο στρατιωτικού τύπου, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός δύο ερασιτεχνών. 
Το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε αφήνοντας πίσω του ανεξήγητα ίχνη λευκού καπνού. Ίχνη που, καθόλου τυχαία, θύμιζαν τα αντίστοιχα των αεροπλάνων που μας ψεκάζουν! Προφανώς γιατί είναι ίδια!
(...)
Έτσι εξηγείται, εκτός των άλλων, και το παράξενο φαινόμενο της «ομίχλης που μυρίζει τζάκι»! Φαινόμενο που έχει προβληματίσει όλους εκείνους τους πολίτες, που επειδή δεν καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους σερβίρουν, δεν πιστεύουν σαν αφελείς ότι η ομίχλη και η μυρωδιά του τζακιού, οφείλονται απλώς σε ομίχλη και σε αναμμένα τζάκια!
Ολόκληρο το άρθρο που περιέχει τη συγκλονιστική αυτή πληροφορία το βρήκα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si