Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

ΕΘΝΙΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή:
Θεωρώ απόλυτα πιστευτό το ότι οι Πατριωτικές Κινήσεις Πολιτών εκεί στις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, λειτουργούν "δίχως πίσω τους να υπάρχουν κόμματα που τις στηρίζουν οικονομικά και πολιτικά". Επίσης, θεωρώ απόλυτα πιστευτό το ότι "δεν χρηματοδοτούνται από αποσκιρτήσαντες του Εθνικού χώρου για να στηρίξουν συγκεκριμένες κινήσεις και φορείς".
Τέλος, θεωρώ απόλυτα πιστευτό το ότι οι Πατριωτικές Κινήσεις Πολιτών είναι "μόνοι εναντίον όλων".
(Βλέπε σχετική παλαιότερη κοινή ανακοίνωση τους).

Την προς τις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας προσφορά αυτών των κινήσεων πολιτών δεν είμαι σε θέση να την εκτιμήσω -η χιλιομετρική απόσταση με εμποδίζει, βλέπεις...

Ωστόσο, δηλώνω εκστασιασμένος με την παρακάτω πρότασή τους προς τους Πανέλληνες. Μιλάω συγκεκριμένα για την ρηξικέλευθη και καινοτόμα και μεγαλειωδώς ριζοσπαστική πρόταση επαγγελματικού προσανατολισμού και επανεκπαίδευσης των ανέργων, έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε από τον πρόεδρο της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Δράμας.

Ναι, καλέ μου αναγνώστη:
Επιτέλους, βρέθηκε ο δρόμος (κυριολεκτικά "βρέθηκε ο δρόμος") που σε χρόνο μηδέν θα φέρει την ανάπτυξη και την ευημερία!!!

Δες το σχετικό βίντεο κι οραματίσου την ανάπτυξη να έρχεται καλπάζοντας, κινούμενη εθνικο-πατριωτικά:

2 σχόλια :

  1. Ιθάκη2:13 μ.μ.

    Δεν είναι κακή ιδέα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μου αφήνουν ως μισθό το κατώτατο προβλεπόμενο που ορίζει ο νόμος ώστε να καρπώνονται αυτοί οι μεσάζοντες τον δικό μου κόπο. Εάν αληθεύει αυτό με τα 60 στο δίωρο, άνετα το κάνω και με λιγότερα. Εάν, όμως, είναι να βγάζω τα ίδια με αυτά που βγάζει ο μέσος εργάτης με τις τρέχουσες συμβάσεις προτιμώ να καθίσω άνεργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιθάκη, όλα κι όλα: Το νόημα της καινοτόμου προτάσεως, ΔΕΝ είναι να γίνεις εργατο-υπάλληλος! Το νόημα είναι να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας, με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si