Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, και αναμφίβολα γέμισε με αισιοδοξία όσους αγωνιούν για το μέλλον της εν Ελλάδι αντικαπιταλιστικής αριστεράς!

Αντιγράφω από εδώ:

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση ΕΕΚ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκειμένου  να αναπτυχθεί από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ η πρότασή της για τη μετωπική συμπόρευση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, αντι-ΕΕ αριστεράς. 
Στην συζήτηση επιβεβαιώθηκε  η βούληση των δύο χώρων να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η  κοινή δράση μέσα στο κίνημα και οι κοινές πολιτικές πρωτοβουλίες επάνω στα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα της περιόδου. Συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα της αντικαπιταλιστικής-επαναστατικής πολιτικής σήμερα  όπως η φάση που βρίσκεται η καπιταλιστική κρίση, τα ζητήματα της αποδέσμευσης από την ευρωζώνη και την ΕΕ, της διεθνιστικής προοπτικής των αγώνων, του αντικαπιταλιστικού πόλου. 
Συμφωνήθηκε η συνέχιση του διαλόγου.

Αυτά λέει η επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και μου φαίνεται πραγματικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι "συμφωνήθηκε η συνέχιση του διαλόγου", διότι ως γνωστόν εδώ ο κόσμος καίγεται και το πράγμα επείγει, ο κόσμος πεθαίνει, ως εκ τούτου επιβάλλεται να συνεχιστεί ο διάλογος.

Εν τω μεταξύ, στην επιστημονική κοινότητα επικρατεί ενθουσιασμός, ύστερα από την κυκλοφορία ενός νέου φαρμακευτικού σκευάσματος σε μορφή τσίχλας, που αναμένεται να αντιμετωπίσει μια συνήθεια η οποία τείνει να εξελιχθεί -αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί- σε μάστιγα της εποχής μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si