Κυριακή, Ιουλίου 20, 2014

Θα σου στείλω λουλούδια

Η διαχειριστική ομάδα του Athens Indymedia παρακαλεί τις συλλογικότητες που προσφέρουν στην ενημέρωση για την θηριωδία που πραγματοποιείτε αυτή την στιγμή ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, να δημοσιοποιούν ειδήσεις, γεγονότα,  αναλύσεις και πράξεις αλληλεγγύης, που έχουν να κάνουν με την απελευθερωτική αντίσταση των Παλαιστινίων και όχι εκείνη που αναπαράγει μία στρατιωτικού τύπου σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών.
Παρόλο που αυτό αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα, οι χωρίς στόχο ρουκέτες των Τζιχαντιστών που κατευθίνωνται ενάντια στον άμαχο Ισραηλινό πληθυσμό, ή ακόμα και ο θάνατος απλών κληρωτών Ισραηλινών στρατιωτών, έχουν για εμάς ανάλογο βάρος με το έγκλημα που συντελείτε από τo Ισραηλινό κράτος, εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην ζωή και την ευημερία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα με την εθνικότητα που έτυχε αυτοί να έχουν.
Έτσι λοιπόν δημοσιεύσεις που αναπαράγουν δημοσιογραφικού τύπου πολεμικές ανταποκρίσεις μεταξύ στρατών από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν στα κρυμμένα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση του προβληματισμού και της απόφασής που έχουμε λάβει, και παρακαλούμε για την καλύτερη δυνατή συνέχιση της συνεργασίας πάνω σε αυτή την βάση.

1 σχόλιο :

  1. Άστο καλύτερα, μη ξοδεύεσαι (προφανώς δεν εννοώ εσένα, για το αρχικό το λέω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si