Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2008


ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ 2009...


Αγαπητέ ετοιμογέννητε σύντροφε χρόνε 2009, απευθύνομαι σε σένα για να μου κάνεις κάνα δώρο, επειδή ως γνωστόν δεν τα πάω καλά με το Σάντα που υποτίθεται πως φέρνει τα πάντα.
Που λες, αγαπητέ σύντροφε 2009, θα ήθελα να σου ζητήσω ως δώρο το εξής: Στη διάρκειά σου, να ξεκινήσει το οριστικό ξεχαρβάλωμα του τελευταίου στον κόσμο ρατσιστικού κράτους. (Ναι, καλά κατάλαβες, στο Ισραήλ αναφέρομαι).
Διότι εντάξει, σύντροφε, γενικώς με τα κράτη δεν τα πάω καλά. Δεν τα χωνεύω και θεωρώ παράλογη την ύπαρξή των.
Και εντάξει σύντροφε 2009, εμείς οι μελετητές των άστρων και του Πλάτωνα, ξέρουμε ότι την εποχή που εσύ θα συμπληρώνεις το δωδέκατο έτος της ζωής σου, το εν λόγω κράτος θα αποτελεί παρελθόν και ένας βραχνάς ακόμα θα έχει φύγει από την ανθρωπότητα.
Η ανθρωπότητα θα ανασάνει όταν αυτός ο τελευταίος θύλακας ρατσισμού εξαφανιστεί.

Αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται ως τότε, σύντροφε νέε χρόνε.
Διότι τα σιωνιστικά γουρούνια, ως τότε είναι ικανά να έχουν εξαφανίσει τους Παλαιστίνιους. Και θα είναι κρίμα να αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο, διότι είναι αδέρφια μας οι παλαιστίνιοι. Είναι ελεύθεροι, περήφανοι και υψιτενείς άνθρωποι, δεν είναι σκουλίκια που υποτάχτηκαν στα σιωνιστικά γουρούνια. Το παλεύουν οι παλαιστίνιοι, και ακριβώς επειδή το παλεύουν, επιβάλλεται να νικήσουν.

Στη φωτο, ένας σύντροφος παλαιστίνιος που το παλεύει με τρόπο που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο

Κανόνισε λοιπόν τα κοννέ σου με τον Ενυάλιο τον Άρη και τα άλλα δικά μας παιδιά, γιατί βαρέθηκε η ευαίσθητη ψυχή μου να καταριέται τους φονιάδες, χώρια που η μπάλα από τις κατάρες μου παίρνει και κάνα δυό χιλιάδες (διότι για τόσους μιλάμε) ευαίσθητους και ανθρώπους ισραηλινούς και εβραίους. Και είναι άδικο να καταριέμαι αυτή την απειροελάχιστη μειοψηφία ανθρώπων εβραίων, μαζί με την απόλυτα συντριπτική πλειοψηφία των εβραϊκών γουρουνιών.

Φεύγω τώρα σύντροφε 2009, πάω να δω τι μπορώ να κάνω για το ζήτημα, αλλά σε παρακαλώ, άμα τη αφίξει σου, κανόνισε να πράξεις τα δέοντα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό που σου ζήτησα.

Υμέτερος,
Συντ Ακατανόμαστος

1 σχόλιο :

Mi-la-re,
mi-la-re-si