Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

Greece: Fascists throw molotov against anarchists, but set themselves on fire!

During an anarchist march in Greece in solidarity with immigrants, cops threw stones at protesters and fascists, openly cooperating with the cops, attempted to throw molotov cocktails against the anarchists, clearly seeking to injure them. Being untrained in this traditionaly grassroots sport, the fascists instead set themselves on fire...
fascists wielding molotovs

...they only managed to set themselves on fire!


Αναδημοσίευση από το http://www.indymedia.org.uk/en/2009/07/434085.html

Τελικά το να είσαι φασίστας και ναζί στην Ελλάδα, είναι πολύ γελοία υπόθεση!
Βέβαια είναι και επικίνδυνη, από τη στιγμή που ως συνεργάτης της αστυνομίας, σου επιτρέπεται με την κάλυψη των ένστολων συναδέλφων σου να ρίχνεις μολότοφ στον κόσμο.
Αλλά παρ' όλα αυτά, είναι πρωτίστως γελοία υπόθεση!
Δεν ξέρω πόσο τους πληρώνει το σώμα για να είναι φασιστοναζί, αλλά σίγουρα δεν τους πληρώνει τόσο ώστε να αξίζει τον κόπο.
Και όταν λέω "να αξίζει τον κόπο", εννοώ ότι αν είσαι φασίστας - ναζί στην Ελλάδα, αφενός ο κόσμος σε δείχνει με το δάχτυλο και λέει "να ένας συνεργάτης-χαφιές της αστυνομίας", αφετέρου κινδυνεύεις να λαμπαδιάσεις από τη μολότοφ που σου πέταξε ένας άλλος, περισσότερο ηλίθιος, συνάδελφός σου - τσιράκι της αστυνομίας.

Τι να πω... Ελπίζω τουλάχιστον να τους πληρώνουν καλά... Όχι βέβαια ότι πληρώνουν καλά τους ένστολους συναδέλφους τους, αλλά τουλάχιστον οι ένστολοι συνάδελφοί τους φοράνε και στολή που τους προστατεύει. Ενώ οι φασίστες που δε φοράνε στολή, κινδυνεύουν από την πιθανή ύπαρξη ενός ακόμα πιο ηλίθιου φασίστα, που εξ αμελείας θα τους βάλει φόκο.

Είναι κοινωνικό το θέμα, δεν είναι παίξε-γέλασε.

2 σχόλια :

  1. Πάντα, όταν περνώ από έναν δρόμο στο λόφο του Στρέφη γελάω με το εξής, γραμμένο σε τοίχο, σύνθημα: "Φασίστες, κουραμπιέδες, έρχονται Χριστούγεννα" !!
    Τέλος πάντων, τώρα που η Βέρι Φάνι Πετραλιά ανοίγει τα βαρέα ανθυγιεινά, ας μπει και μια κατηγορία: "Φασίστες - Συνεργάτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιιιιιιιιι?
    Α-πο-κλεί-ε-ται!
    Θα είναι κάζους μπέλι!
    Η δικιά μου πρόταση είναι να κάνουν ιδιωτική ασφάλιση, ώστε και τα πενιχρά ασφαλιτο-έσοδά τους να μην τους μένουν στην τσέπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si