Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

Σχετικά με την πρόσφατη επιτυχία της "Αστυνομίας Εμφάνισης"

Φαίνεται πως στριμώχτηκε η Αστυνομία Εμφάνισης (που προχτές με καμάρι ξυλοφόρτωσε έναν άσχετο περαστικό διερχόμενο πολίτη επειδή αυτός φορούσε ένα προκλητικά ύποπτο μπλουζάκι με τη φασιστική φράση "Μολών Λαβέ").
(Κλικ εδώ για την πρώτη αντίδρασή μου σχετικά με το περιστατικό).

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη της, λοιπόν, η Αστυνομία Εμφάνισης υπέπεσε σε νέο ατόπημα: Έδωσε στη δημοσιότητα -εν είδει χαιρέκακης διαπόμπευσης- τα στοιχεία του ξυλοφορτωθέντος, προκειμένου να αποδείξει πως ο ξυλοφορτωθείς ήταν ένοχος, εφόσον α) τυγχάνει επαγγελματίας οπλίτης στο Πολεμικό Ναυτικό και β) τυγχάνει υποστηρικτής (προσοχή: όχι μέλος, απλώς υποστηρικτής) της Χρυσής Αυγής.

Όμως στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία Εμφάνισης αποφεύγει να απαντήσει στο εξής:

Άραγε, τα όργανά της γνώριζαν εκ των προτέρων τις παραπάνω (προφανώς "κακουργηματικές" κατά την Αστυνομία Εμφάνισης) ιδιότητες του τυχαία περαστικού πολίτη που ξυλοφορτώθηκε? Ή μήπως τα όργανα της Αστυνομίας Εμφάνισης απλώς "είχαν άγιο" και από καθαρή σύμπτωση δεν ξυλοφόρτωσαν -ας πούμε- κάποιον τυχαίο τουρίστα που είχε αγοράσει ένα μπλουζάκι "Μολών Λαβέ" από τα χιλιάδες ανάλογα μπλουζάκια που πουλιούνται στα παρακείμενα μαγαζιά με σουβενίρ στο Μοναστηράκι?

Φαίνεται πως υπάρχει σοβαρός λόγος που η Αστυνομία Εμφάνισης αποφεύγει ν' απαντήσει σε αυτό το καυτό ερώτημα!

Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από το εξής:
Στην ίδια την ανακοίνωση της Αστυνομίας εμφάνισης, υπάρχει η πληροφορία ότι -πέρα από τον υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής- τα όργανά της ξυλοφόρτωσαν άλλους ΔΥΟ τυχαίους περαστικούς πολίτες  (και όχι έναν -όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες από πηγές της Αστυνομίας Εμφάνισης), με αποκλειστικό κριτήριο την "φασιστική περιβολή" τους (ο ένας, λέει, φόραγε το φασιστικά εγκληματικό "δελφικό έψιλον"...)

Όμως, φαίνεται πως κατά την εξακρίβωση στοιχείων των προαναφερθέντων ξυλοφορτωθέντων περαστικών πολιτών, ουδέν ενοχοποιητικό προέκυψε. Ως εκ τούτου, τα όργανα της Αστυνομίας Εμφάνισης, απλώς κράτησαν τα στοιχεία των προαναφερθέντων αδίκως ξυλοφορτωθέντων πολιτών, προκειμένου, μελλοντικά, "να τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί"...

Μπλέξαμε άσχημα με τους εχθρούς του ανθρώπινου γένους, αδέρφια... Είχαμε όσους είχαμε, τώρα μας προέκυψε και η Αστυνομία Εμφάνισης...

Η οποία, τόσο μισεί το ανθρώπινο γένος, ώστε το έχει χωρίσει σε τρεις κατηγορίες:
Στην πρώτη, ανήκουν τα μέλη και οι συμπαθούντες της Αστυνομίας Εμφάνισης.
Στη δεύτερη, ανήκουν οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, οι μονιμάδες του Ναυτικού (και ακόμα χειρότερα αν κάποιος είναι και τα δύο).
Όμως, το πιο ανησυχητικό είναι ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν τα όργανα της Αστυνομίας Εμφάνισης προκειμένου να χαρακτηρίσουν τη μεγάλη μάζα, δηλαδή όσους δεν είναι ούτε υποστηρικτές της Χρυσης Αυγής ούτε μονιμάδες ούτε τίποτα...

"Κρετίνους" τους χαρακτηρίζουν.

Με χαρακτηρίζουν, δηλαδή.
Σε χαρακτηρίζουν, δηλαδή.
Μας χαρακτηρίζουν, δηλαδή.

Μπλέξαμε άσχημα με την Αστυνομία Εμφάνισης... Άκου που σου λέω...


7 σχόλια :

  1. Ήμουν μπροστά στο περιστατικό και επειδή φορούσα βερμούδα παραλλαγής με μπλουζάκι πράσινο και καπέλο για τον ήλιο πλατύγυρο, μέχρι να έρθουν κάτι φίλοι που κατεβήκαμε μαζί στην πορεία έλεγα ότι όλο και κάποιοι θα μου την πέσουν. Να σημειώσω εδώ ότι είχα κατέβει και πήρα μέρος στην πορεία για τον Σακκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, μα κι εσύ βρε Πολ., που πας με βερμούδα παραλλαγής και πράσινο μπλουζάκι? Ρισκάρεις!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1480128


    Επειδή ο άλλος ήταν φασιστάκος....και επειδή τελικά δεν σπάει ο διάολος το ποδάρι του και να επιβεβαιώνουν ότι χτυπιούνται άνθρωποι τύχαια μόνο απο την εμφανίση τους σου αποστέλλω τα στοιχεία του δευτέρου.

    Επίσης κάλο είναι να σκέφτεσαι πριν κάνεις διακρίσεις μεταξύ μελών και υποστηρικτών ,διότι έτσι δεν κάνεις τίποτα άλλο πάρα να τους αναβαπτίζεις στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ(στο ονομα της ελευθεριας έκφρασης) από την ευθύνη της επιλογής τους εκτός αν υιοθετείς την τακτική των κομμάτων να κλείνουν το μάτι των ψηφοφόρων της Χ.Α. κάτι σαν το Πολύδωρα...η ανευθύνοτητα ή απολιτικότητα των μικροαστών ειναι αυτη που εκανε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση εχτές και την Χ.Α. σημερα τρίτο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο για εσένα Πολ φίλε μου κάλο θα ήταν να πίνεις πολλά νερά γιατι σε χτύπησε ο Ηλιος και νόμιζες πολλα -όπως λες- και τιποτα δεν σου συνέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για εσένα Πολ φίλε μου κάλο θα ήταν να πίνεις πολλά νερά γιατι σε χτύπησε ο Ηλιος και νόμιζες πολλα -όπως λες- και τιποτα δεν σου συνέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6:40 μ.μ.

    (ο ένας, λέει, φόραγε το φασιστικά εγκληματικό "δελφικό έψιλον"...)

    http://www.youtube.com/watch?v=w-I6WTuol_Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αbu al-alaa al-maari:

    1. Αν και με χαρά διαπιστώνω πως ακόμα δεν έγινε το λάθος, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα γίνει. Θυμήσου (χωρίς να χρειάζεται να πας πάάάρα πολλά χρόνια πίσω) παλαιότερα λάθη πόση ζημιά έκαναν.

    2. Το λινκ που έβαλες, με κάνει να ντρέπομαι. Όχι επειδή μου δείχνει πως έκανα λάθος, αλλά επειδή μου δείχνει πως είχα δίκιο. Πραγματικά ντρέπομαι. Ξαναδές τι λέει και πες μου αν θα έπρεπε να λέει αυτά που λέει.

    3. Οι κολυμβήθρες του Σιλωάμ ούτε με αφορούν ούτε με ενδιαφέρουν. Καθένας έχει την ευθύνη των επιλογών του, πόσο μάλλον οι φίλοι των ναζιστών. Ωστόσο εγώ προσπαθώ μόνο να επικεντρώνομαι σε πράγματα όπως οι διαλεκτικές αντιφάσεις της πορείας βίαιης προλεταριοποίησης των μικροαστικών στρωμάτων. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα που δεν θα μπορούσε και δε θα είχε νόημα να γίνει εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si