Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

Greek Freak Nation λέμε ρε, μην προσβάλλεσαι!!!

Το τι γέλιο έχω κάνει απ' το πρωί, δε λέγεται!

Πάμε να μετρήσουμε μερικούς:

1)Αυτός

2)Αυτός (καλά, εκτός συναγωνισμού, ούτως ή άλλως)

3)Αυτός

4)Αυτός

Ναι ρε συ αναγνώστη μου, να 'ναι καλά οι ανθρώποι της ανωτέρω συνομοταξίας που χρόνια τώρα μου χαρίζουν απλόχερα το γέλιο! Ζήτωσαν λέμε!

Υ.Γ: Αν και για νοήμονες ανθρώπους είναι περιττό, ο αδαής ψάχνει εδώ για παράδειγμα τι σημαίνει freak player εις την αμερικάνικη μπασκετική διάλεκτο -ή, εναλλακτικά, ο αδαής ρωτάει κανέναν αθλητικό συντάκτη.
Φχαριστάω.





3 σχόλια :

  1. 17 Φεβρουαρίου 2014 - 2:05 μ.μ.
    χαχαχαχαχα είστε πιο ηλίθιοι από όσο νόμιζα τελικά. Ψάξε στα λεξικά τη μετάφραση του Freak καθώς και σε εκφράσεις που περιέχουν το freak και άμα βρεις πως σημαίνει η λέξη αυτή θαύμα, τότε θα είσαι εσύ το θαύμα. Ξέρουμε άπταιστα αγγλικά και αμερικάνικα. Τον αντετονπούλο τον ονόμασαν Greek Freak κάποιοι παρουσιαστές της Αμερικανικής Τηλεόρασης όταν αυτός παρουσιάστηκε ως Έλληνας στον αμερικανικό τύπο και δεν εννοούσαν την λέξη θαύμα... Βρες Φράση που να λέει American Freak ή English Freak Nation που να μην έχει υβριστικό χαρακτήρα και χάνω ότι θέλεις όρνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. [img]https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-AqcltjfAZ94%2FUvlIhvel7NI%2FAAAAAAAACe8%2FnJBoBEgsc0k%2Fs1600%2Fgelio.jpg&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F* [/img]

      Διαγραφή
    2. Να μη δουν τα φασιστοειδή να διαπρέπει διαφορετικός αμέσως σπεύδουν να τον τραμπουκίσουν έως κανιβαλισμού.

      Διαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si