Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Νέες μέρες δόξας για τον Θρύλο

Εάν η παρακάτω είδηση είναι αληθής, θα αποτελεί τρανταχτή επιβεβαίωση του γνωμικού "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Φαίνεται πως παρ' όλα τα εγγενή του προβλήματα, το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτά διεθνή αίγλη. Και βέβαια, όπως πάντα, μπροστάρης και πιονιέρος των νέων χρυσών σελίδων του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Θρύλος! Ο Ολυμπιακός που όλοι αγαπήσαμε ακριβώς γι' αυτή του τη διεθνή ακτινοβολία!

Η είδηση όπως την πέτυχα σε γνωστό αθλητικό σάιτ:


Δεν δείχνουν να πτοούνται στην Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, έπειτα από την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για οριστική ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης.

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» Π.Α.Ε., συνεδρίαζαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, αναζητώντας λύσεις ώστε η ομάδα να μην στερηθεί από το πουθενά έναν από τους προβλεπόμενους για κατάκτηση τίτλους της και παράλληλα να παραμείνει «ζεστή» αγωνιστικά ενόψει της επερχόμενης φιέστας της.

Αρχικά, εξετάστηκε η διοργάνωση ενός Κυπέλλου στο οποίο θα συμμετείχαν οι ομάδες-δορυφόροι του Ολυμπιακού, οι οποίες όμως στους αγώνες ενάντια στους Πειραιώτες θα είχαν το δικαίωμα να δηλώσουν μόλις 7 παίκτες. Στη συνέχεια, έπεσε στο τραπέζι η αγορά του Κυπέλλου κατευθείαν από το κατάστημα που τα προμηθεύει στην ΕΠΟ, όμως εντέλει, η λύση που προκρίθηκε ήταν η συμμετοχή του «δαφνοστεφανωμένου» στην ημιτελική φάση του πακιστανικού Κυπέλλου.

Ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες του στη χώρα και κατόρθωσε να δηλώσει την ομάδα στους «4» του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Άφγκαν. Αν προκριθεί στον μεγάλο τελικό, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Καράτσι-Μπάλοχ. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Καραϊσκάκης, ενώ ο τροπαιούχος θα λάβει πριμ αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Με έναν σμπάρο συνδυάζουμε δυο τρυγόνια. Αφενός μας δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν διεθνή τίτλο κι αφετέρου τα παιδιά θα αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο απ' αυτό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο τόσα χρόνια μας κρατάει πίσω. Ο καλύτερος ας κερδίσει», σχολίασε στέλεχος της ερυθρόλευκης διοίκησης, κρατώντας δίπλα του τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών της Άφγκαν, οι οποίες με βάση την πακιστανική παράδοση είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα και τα μάτια τους και δεμένα τα χέρια και τα πόδια τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si