Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι ζήτησε κι έλαβε από τον αναπληρωτή εφέτη ανακριτή κ.Μπαλτά ο 26χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων Φωτιάς».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Αντωνία Λεγάκη, ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κάλεσε στο γραφείο του τη μητέρα του νεαρού και της είπε ότι η υπηρεσία γνωρίζει πως ο νεαρός δεν έχει ανάμειξη, ωστόσο ήταν υποχρεωμένη να προβεί σε σύλληψη αφού εντόπισε δακτυλικά του αποτυπώματα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού στο Χαλάνδρι που φέρεται να χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας διευκρινίσε ότι αν ο νεαρός μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης είχε αναφέρει ότι επισκέφθηκε το σπίτι για να εγκαταστήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, δεν θα χρειαζόταν να προβεί η αστυνομία σε σύλληψη.

Ούτως αναφέρει τας εξελίξεις η Ναυτεμπορική.

Το πιάνεις καλέ μου αναγνώστη, το υπονοούμενο της τελευταίας φράσεως του αρχιδιευθυντού της αντιτρομοκρατικής?
Διαλογίσου επί της τελευταίας αυτής φράσεως, καλέ μου αναγνώστη.
Εύχομαι να φτάσεις εις το υγιές συμπέρασμα το οποίον λέγει "ναι μεν ξέρουμε ότι είσαι άσχετος με την υπόθεση, αλλά ο σκοπός είναι να μας θεωρήσεις πατέρες σου, να μας εξομολογείσαι τα πάντα, φίλοι σου είμαστε βρε".

Να το θυμάσαι το νόημα, καλέ μου αναγνώστη, διότι με τη φόρα που 'χουν πάρει οι τύποι, μπορεί και να σου χρειαστεί.
Άνετα μπορεί να είσαι ο επόμενος.
Όπως λέει χαρακτηριστικά, κλείνοντας, μια αξιόλογη τοποθέτησις του Δακρυγόνου: "το αποτύπωμα της πολιτικής ανυπακοής οι αρχές το έχουν επιδώσει σε όλους".

Και πάλι να ευχηθώ εκ βάθους καρδίας, ευτυχές το νέον έτος.

11 σχόλια :

  1. το χει το ύφος όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σειρά έχει ο πιτσαδόρος που βρέθηκε αποτύπωμα στην πόρτα. Μήπως να καταθέσει πότε τους πήγε πίτσα;

    ΥΓ. καλά να μην σου λέω τι έχουν πάθει σε ΗΠΑ και ηνωμένα βασίλεια. Μόνο στις χέστρες δεν τους παρακολουθούν αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε για κατούρημα δεν πάνε πια ο κόσμος σε δημόσιες τουαλέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις σε πόσα πληκτρολόγια υπάρχουν τα δικά μου δακτυλικά αποτυπώματα; Θα πρέπει μάλλον να κόψω τα χέρια μου για προληπτικούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην μασάτε ρε ο Χρυσοχοίδης είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.....κάτι σαν τον μπάτσο της γειτονιάς να πούμε που σε αγαπάει και σε προστατεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Πολύκαρπε, τι να λέμε... :-)

    *Κλείτωρ, επικίνδυνο πράγμα οι δημόσιες τουαλέτες: Μπορούν τα διωκτικά σαϊνια να εντοπίσουν το dna... (δουλειά κι αυτή...)
    :-)

    *offshore, τίίίίίί???? Επί υπουργίας Χρυσοχοϊδη τολμάς να μην πληκτρολογείς με γάντια????
    Συμπάθα με, αλλά παίρνεις μεγάλο ρίσκο!!!
    :-)

    *loupasg, είχα την εντύπωση ότι στη διπλανή μου πόρτα μένει ένας κακοήθης νεκροζώντανος γεράκος που μισεί τα νέα παιδιά...
    Τόσο λάθος έκανα???
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν βαριέσαι Περίκαλε δες αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=1YSiwqXgp6M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kakalon, άξιος!!!! άξιος!!!
    Έτσι, έτσιιιι!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καποτε ο Τζιμακος ελεγε να φορατε προφυλακτικα, γιατι τα "μηχανηματα του διαβολου" φερουν ιους... τωρα τα χρειαζομαστε και για να μην αφηνουμε και αποτυπωματα...ρε σεις αυτο το ιπταμενο τανκς.. θα το παρει ο μελλοντικος Λιακοπουλος και θα λεει οτι στα χρονια μας κυκλοφορουσαν ιπταμενα τανκς..
    Δικαιόπολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή ίσως ότι ο Υπουργός προ-πο χρησιμοποιεί ιπτάμενα τεριρέμ!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες μου τώρα τι να εξηγήσω στην φαρμακοποιό κάθε φορά που αγοράζω χειρουργικά γάντια και με ρωτάει αν είναι βαριά ο άρρωστος:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χμμμμ...
    Θέλει προσοχή όμως. Στον παλιόκοσμο που ζούμε, δεν ξέρεις τι ρόλο μπορεί να παίζει η φαρμακοποιός...
    :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si