Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

ΕΦΑΓΑΝ, ΗΠΙΑΝ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ

Ίντα θετικό μωρέ κοπέλι προέκυψε από το χτεσινό δείπνο του Τσίρκου?
Έτσι με ρώτησε ένας κρητίκαρος.
Το μόνο θετικό από την όλη υπόθεση είναι πως "Μετά το τέλος του δείπνου ο κ. Κύρκος αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Ιπποκράτειο". Πέραν τούτου, ουδέν θετικό άκουσα για αυτό το δείπνο, το οποίο πολύ όμορφα σχολιάζει το "Δακρυγόνο"
(ο εφευρετικός φωτορεπόρτερ του οποίου, κατάφερε να διεισδύσει και να αποθανατίσει τους δειπνούντες, με την παρακάτω ιστορικής σημασίας φωτο -τα πρόσωπα βέβαια είναι αλλοιωμένα, επειδή υπάρχει και το προσωπικό απόρρητο στο φαγοπότι:

7 σχόλια :

  1. Αρχίζω να αναρωτιέμαι πόσους έχει "δώσει" κατά την διάρκεια της πολιτικής του καριέρα. Και πρέπει να είναι πολλοί. Αλλά "τρώει σκατά ο χάρος"; Δυστυχώς δεν τρώει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αλλάξει διατροφικές συνήθειες ο Χάρος!!! Α, όλα κι όλα, δεν θα καταστρέφεται η αισθητική μας επειδή ο Χάρος είναι εκλεκτικός στο φαγητό...
    :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαριά αηδία αισθάνθηκε ποτέ άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός? Ο Χάρος?
    Για το Χάρο, το βρίσκω πιθανό.
    Για τον Κύρκο, θεωρώ απίθανο να ένιωσε ποτέ αηδία -δεν έχει αίσθηση της αηδίας ο άνθρωπος, γι' αυτό πιστεύει ότι οι ιδέες του είναι γκαγκάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα έπαιξε απ τη φυσαρμονικα ίσως η γκέϊσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε prkls σε ευχαριστώ για τα σχόλια σου και πρέπει να σου πω, πως πράγματι η φωτογραφία είναι απο το δείπνο του Κύρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. *Ελίτσα, ίσως αν το γύριζε στο κλαρίνο... :-)

    *dakrygono, μα είναι φως-φανάρι: Η φωτογραφία δείχνει όλους τους άγιους ανθρώπους να είναι μαζεμένοι και να τρώνε με γερές αρπαχτές. :-)
    Ειρήσθω εν παρόδω, πολύ καλά τα πας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si