Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2010

ΖΩΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ...

Ζώα-ξεζώα δεν ξέρω, πάντως εις το ευλόγιον "Δικαιόπολις" πέτυχα αναδημοσιευμένο αυτό το βινδεάκιον -και συνιστώ να κάτσουμε όλοι μαζί να το δούμε μέχρι τέλους -και στο τέλος, ο πιο ευφραδής εξ ημών να κάτσει να μας βγάλει ένα λογύδριον περί της δυνάμεως που μας δίδει η αλληλεγγύη..

8 σχόλια :

  1. Και μια ιστορία από την δεκαετία του '70 (σιγάστε, καλύτερα, τον ήχο):

    http://www.youtube.com/watch?v=btuxO-C2IzE&NR=1&feature=fvwp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το είχα δει παλαιότερα το βιντεάκι χωρίς χαζοσχολιασμό και είναι εξαιρετικό.
    Δεν ξέρω τι λογύρδιο θα περίμενες αλλά νομίζω είναι εμφανές πως παρά τις μπούρδες Our strenght is in our numbers , ο αρχηγός MF ταύρος τα έδιωξε τα αιλουροειδή ενώ τα ζώα numbers κοιτούσαν σαν ηλίθιοι αντί να βοηθήσουν έστω.
    Γαμάτος ο ταύρος, γαμάτα τα αιλοθροειδή κρίμα που μείναν νηστικά για να κάνουν Numbers οι χοντροβούβαλοι.

    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα αδελφέ... ομολογω οταν μου το στείλαν μεσω μαιλ(στα πλαισια μια αναλογης συζητησης, περί της δυνάμεως που μας δίδει η αλληλεγγύη) , δεν πιστευα στα ματια μου, και αρχικα ελεγα τι μου στελνει ο ανθρωπος, εδω μιλαμε σοβαρα και αυτος μου στελνει ντοκιμανταιρ για ζωακια, αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη είναι ενστικτώδης διαδικασία στον κόσμο των ζώων κι όχι ένα ανθρώπινο, κοινωνικό εφεύρημα. Κάποιοι που φοβόταν, κάποιος που επιτέθηκε πρώτος, καποιοι που αναθάρησαν και επιτέθηκαν στη συνέχεια κι αυτοί και κάποιοι που απλώς παρακολουθούσαν αλλά που προσέθεσαν στον αριθμό δημιουργώντας έτσι την δύναμη του πλήθους!
    Δικαιοπολις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Ιθάκη, να 'σαι καλά βρε!!!! Μου έφτιαξες τη μέρα (σοβαρά!!!)

    *Πανδίων, εγω πάλι επιμένω πως αυτή η ιστορία είναι πολλαπλά διδακτική (ακόμα και για το ρόλο των "φυσικών αρχηγών"). Δηλ, όσο δυνατός και αποφασισμένος κι αν ήταν ο αρχηγός, δεν τον έπαιρνε για μάχη ένας προς έναν, αλλά όλα άλλαξαν από τη μαζική παρουσία των χοντροβούβαλων με το χαζό βλέμμα...

    *ΟΧΙΑ, να πεις! να πεις!!!
    :-)

    *Δικαιόπολις, σαφώς "η αληλεγγύη το όπλο των λαών"... και είναι φυσικό, φυσικότατο όπλο...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *Βέβαια, για να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει να πούμε πως αν η αλληλεγγύη κυριαρχήσει, τότε τα αιλουροειδή την έχουν άσχημα -και θα μας κυνηγάει η WWF...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαλαρά ρε τον έπαιρνε τον ταύρο. Εδώ έκανε ιπτάμενο το άλλο και τα άλλα λούφαξαν. Δεν μασάει μία ο ταύρος μιλάμε για δύναμη.
    Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν λίγο ναρκισιστής και ήθελε και πλήθος μουυυυυυυυυυυυυυ να επευφημεί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει... έτσι κι αλλιώς ο ναρκισισμός κι η αυταρέσκεια είναι κινητήρια δύναμη για πολλά!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si