Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2011

ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους ηγέτες, μεταξύ τους και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.

«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.

Πρόσθεσε δε ότι «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ (κλικ εδώ)

Η παραπάνω είδηση, εξηγείται από την παρακάτω είδηση -απόσπασμα της οποίας είναι το εξής:

«Είναι άλλο πράγμα μια ξένη δύναμη να πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να καθυστερήσει το ταξίδι μας με γραφειοκρατία και άλλο πράγμα ξένοι πράκτορες να δρουν στην ελληνική επικράτεια» δήλωσε ο εκπρόσωπος της σουηδικής πρωτοβουλίας Ματίας Γκαρντέλ. «Η διεθνής κοινότητα πρέπει να παρέμβει και να πει: αρκετά!» πρόσθεσε. Για παραβίαση της ελληνικής κυριαρχίας έκανε λόγο και ο Ντρορ Φέιλερ, ισραηλινής καταγωγής μουσικός που επίσης συμμετέχει στη σουηδική πρωτοβουλία.

Άτσα ο Τζέφρι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si