Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Απειλές κατά της μέσης ελληνικής οικογένειας κατήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Μιλώντας στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής είπε: «προειδοποιώ όλα εκείνα τα ανήθικα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων: μακριά τα χέρια από τη γυναίκα και το παιδί του Έλληνα εργαζόμενου».

Αναφερόμενος γενικότερα στις επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες οι Έλληνες εργαζόμενοι, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν εντυπωσιάστηκε ούτε αποδέχτηκε ποτέ την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία των νεοφιλελεύθερων λαμογιών του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε «αισθάνομαι ότι είμαι κατήγορος και όχι κατηγορούμενος, εναντίον εκείνων των κυβερνητικών στελεχών που προκαλούν τη βία. Είμαι ενάντια σε αυτή από όπου και αν προέρχεται και η βία γεννά βία. Εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχει δικαιολογημένη κρατική κτηνωδία, τους λέω ότι απλά ενισχύουν τη βία των κατασταλτικών μηχανισμών".

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αποστροφή του κ. Παπουτσή που αναρωτήθηκε «έχουν σκεφτεί τι θα γίνει αν εμείς ζητήσουμε από τους 10-15 εναπομείναντες ψηφοφόρους μας να επιβεβαιώσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μας; Ρόμπες θα γίνουμε!», τόνισε.

Τέλος κάλεσε τα κόμματα να απαντήσουν αν υιοθετούν τις πρακτικές του φιλέλληνα Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος διατείνεται πως η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας είναι σαφώς μειωμένη σε σχέση με το παρελθόν.


(Κάτι που μοιάζει με το παραπάνω -αλλά ειδωμένο μέσα από ένα εντελώς εγωιστικό πρίσμα- γράφτηκε πριν μερικές ώρες στο in.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si