Σάββατο, Σεπτεμβρίου 22, 2012

ΔΩΣΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!

Ανοιχτή επιστολή προς:

*Εκκλησίαν του Μεγάλου Σουβλακέως
*Ελληνικήν Εκκλησίαν των Πασταφαριανών
*Λοιπές ανάλογες εκκλησιαστικές οργανώσεις

Κύριοι,
λυπάμαι που θα το πω, αλλά πάει το παιχνίδι, το χάσατε και πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας! Ο λαός, αυτός ο υπερήφανος και ατίθασος ελληνικός λαός, ήδη απομακρύνεται από τας δικάς σας εκκλησιαστικάς διδαχάς και στρέφεται μαζικά προς εκείνους τους εκκλησιαστικούς ταγούς που έχουν να του προτείνουν αυτό που εσείς ΔΕΝ έχετε να του προτείνετε: ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

Κύριοι,
απτή απόδειξη της προαναφερθείσης εκκλησιαστικής μετακινήσεως, αποτελεί η εδώ και 4-5 μέρες παρατηρούμενη ΜΑΖΙΚΗ αναδημοσίευση μιας θαυματουργού ειδήσεως προερχομένης από το μακρινό και εξωτικό Μπενίν. Η είδηση αναδημοσιεύεται παντού σχεδόν αυτούσια και λέγει τα εξής:


Κάποιοι κάτοικοι του Μπενίν, σοκαρίστηκαν όταν μια γυναίκα γέννησε ένα άλογο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία, όταν οι πιστοί στην εκκλησία είδαν ένα άλογο αντί να κλαίει ένα μωρό.
Ο Γενικός Επίσκοπος της Εκκλησίας, Ευαγγελιστής Πλούτος Silva, ο οποίος αφηγήθηκε το άσχημο περιστατικό στους δημοσιογράφους, είπε οτι μια γυναίκα που αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, ουρλιάζοντας κατά τη διάρκεια της προσευχής, άρχισε να αιμορραγεί πριν από την γέννηση του αλόγου.
Ο Επίσκοπος Πλούτος είπε ακόμη ότι τα μέλη της εκκλησίας ήταν συγκλονισμένοι όταν η γυναίκα γέννησε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της προσευχής υπήρχε μια γυναίκα με ένα θέμα και ότι κάτι εμπόδιζε τη μήτρα της.
“Δεν μπορώ να το αγγίξω και δεν ξέρω αν το άλογο ήταν ήδη νεκρό ή όχι.
Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που είδα. Έχουμε δει ότι οι άνθρωποι κάνουν εμετό πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μας, αλλά όχι αυτό το είδος του πράγματος.
Κύριοι,
μια απλή αναζήτηση εις το google θα είναι αρκετή για να αντιληφθείτε το μαζικό ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με την παραπάνω είδηση: Από το έγκριτο ευλόγιο my panathinaikos μέχρι το πολλά υποσχόμενο ευλόγιο "αθέατη γνώση" και από το εθνοπρεπές μπλογκ "ελεύθερη σκέψη" μέχρι το υπερ-μπλογκ "ιερός αγών", σύσσωμη η ελληνόφωνη μπλογκόσφαιρα ασχολείται με το τελευταίο αυτό θαύμα του Κυρίου τινών -για να μην αναφέρω τις αναδημοσιεύσεις του θέματος στο φέϊσμπουκ.

Κύριοι,
όπως καταλαβαίνετε, τέτοια θαύματα μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να τα ανταγωνιστείτε, ως εκ τούτου οι εκκλησίες σας δεν έχουν μέλλον! Κι αυτό, επειδή τέτοιου είδους θαύματα λειτουργούν ως ως πιστοποιητικά και ως certificate και pedigree ευνοίας της θείας χάριτος.

Ως εκ τούτου, οφείλω να σας θέσω προ των ευθυνών σας: Το εκκλησίασμα και το ποίμνιο των εκκλησιών σας απαιτεί από εσάς να του παρουσιάσετε επειγόντως ΘΑΥΜΑΤΑ!!! Θαύματα αντίστοιχα και εφάμιλλα του προαναφερθέντος. Θέλοντας να σας βοηθήσω και να σας εμπνεύσω, ενδεικτικώς αναφέρω πιθανά μελλοντικά θαύματα:
Μια παρθένος να γεννήσει ένα σουβλάκι δίπιττο.
Μια ογδοντάχρονη να γεννήσει μια νοστιμότατη πίτσα με πεπερόνι.
Μια νοστιμότατη πίτσα με πεπερόνι να γεννήσει ένα σουβλάκι δίπιττο,
κλπ κλπ κλπ. Ο κατάλογος των πιθανών και απίθανων θαυμάτων είναι ατελείωτος.

Ω, ναι, κύριοι:
Μόνο έτσι θα μπορέσετε να στρέψετε τα φώτα της δημοσιότητος εις το εκκλησιαστικόν σας έργον... Όμως, φεύ, φαίνεται πως δεν διαθέτετε την απαραίτητη τεχνογνωσία σχετικά με το πως εμφανίζεται και πως γνωστοποιείται ένα θαύμα... Τι να πω... Εκκλησιαστικοί ταγοί είστε εσείς ή ερασιτέχνες?

Όπως και να 'χει, θέτω υπόψιν σας ένα σχετικό λινκ από τη μακρινή Νιγηρία το οποίο αναφέρεται και αναλύει το θαύμα στο Μπενίν, ώστε να αποκτήσετε κι εσείς την απαραίτητη τεχνογνωσία του πράγματος, μπας και δούμε κι εδώ την θεία χάρη να εκδηλώνεται με αντίστοιχους τρόπους!!!

http://www.informationnigeria.org/2012/09/update-woman-who-gave-birth-to-horse-like-creature-was-childless-for-11-years.html


2 σχόλια :

Mi-la-re,
mi-la-re-si