Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2013

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...

Αιτίες για να τους πάρουμε στο κυνήγι, υπάρχουν πολλές.
Αφορμές? 
Περισσότερες. 

Το αν θα αρκεστούμε να καθόμαστε και να κλαίμε τους νεκρούς μας, παίζεται. 

Όπως και να'χει, θεωρώ δεδομένο το ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η έκφραση αηδίας και αποτροπιασμού δεν αρκεί.

Αντιγράφω από το news247.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 18χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ πήδηξε έξω από αυτό και σκοτώθηκε.
Σύμφωνα με τον Αντέννα, ο νεαρός επέβαινε σε τρόλεϊ με προορισμό το Περιστέρι. Στις 11 περίπου χτες το βράδυ μπήκε ελεγκτής από στάση επί της λεωφορου Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι, ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο, και σύμφωνα με μαρτυρίες, πάτησε το μπουτόν ασφαλείας και πετάχτηκε έξω από το τρόλεϊ ενώ ήταν εν κινήσει.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κράσπεδο.
O νεαρός χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του στις 6 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή, καθώς μαρτυρίες αναφέρουν πως τσακώθηκε με τον ελεγκτή και κάτω από ομιχλώδεις συνθήκες ο νεαρός σπρώχτηκε έξω από το μέσο μεταφοράς.
Σύμφωνα πάντως με το πρόεδρο εργαζομένων στα τρόλεϊ ο οποίος μίλησε στο πρωινό του Αντέννα,  ο ελεγκτής μόλις κατάλαβε ότι ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο του είπε να περιμένει μέχρι την τελευταία στάση της διαδρομής του λεωφορείου για να του επιβάλει το πρόστιμο.
Ο οδηγός και ο ελεγκτής κρατούνται, ενώ η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si