Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

Αύγουστος

5 σχόλια :

  1. Ανώνυμος5:08 μ.μ.

    Ο Σύρος υφυπουργός προειδοποίησε ακόμη τις δυτικές χώρες αλλά και το Ισραήλ ότι σε περίπτωση επίθεσης στη Συρία θα αντιμετωπίσουν ένα ευρύ συνασπισμό κρατών όπου εκτός της Συρίας ανέφερε ακόμη το Ιράν, το Ιράκ και το Λίβανο, ενώ υποσχέθηκε πως ομάδες ενόπλων ορμώμενες από το Λίβανο και τη Συρία θα μεταφέρουν τον πόλεμο στο έδαφος του Ισραήλ.

    Ο Al-Maftah δήλωσε ακόμη ότι η χώρα του διαθέτει στρατηγικά όπλα και θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον του Ισραήλ εάν δεχθεί επίθεση, χωρίς όμως να διευκρινίσει τι όπλα είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7:30 μ.μ.

    Το Χαλέπι ειδικά, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν την Αλέππο Βέροια λόγω των εποίκων με τους οποίους έχτισε την νεώτερη πόλη ο βασιλιάς των Σελευκιδών της Συρίας Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ από την Βέροια της Ελληνικής Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντοτε συμπαθούσα τη Βέροια. Πόσο μάλλον τώρα, που πάει καλά στο πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8:27 μ.μ.

    Σωστά τα λες πρκλς. Η κυριακάτικη νίκη της Βέροιας (2-0 τον ΟΦΗ) δείχνει τι παλικάρια βγάζει η Βέροια από την εποχή του Νικάτορ και μετά. Ο Όλεγκ Προτασόφ κρατάει ακόμα επαφή με Βέροια; Ξέρει ο ανώνυμος φίλος παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Mi-la-re,
mi-la-re-si