Τετάρτη, Ιανουαρίου 08, 2014

Το μυστήριο με την τριήμερη εξαφάνιση του Σαμαρά

Φαντάσου μάγκα μου να είχε, λέει, εξαφανιστεί ο Σαμαράς για δυο-τρεις μέρες... Να είχαν χαθεί τα ίχνη του... Να ήταν άφαντος...
Φαντάσου τι θα ακούγαμε στα κανάλια...

Άραγε θα ακούγαμε ότι ίσως να τον έχουν απαγάγει τίποτα αμερικάνοι ή εξωγήινοι πράκτορες?
Όχι!
Όλοι στα κανάλια θα ήταν σίγουροι πως την κοπάνησε. Πως βρίσκεται σε ένα κρυσφήγετο και προσπαθεί να βρει άκρες για να δημιουργήσει νέο πολιτικό κόμμα.

Άραγε θα ακούγαμε ότι ίσως να ένιωσε τύψεις που τον οδήγησαν σε αυτοκτονία?
Όχι!
Όλοι στα κανάλια θα έλεγαν πως είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό την εξαφάνισή του, πως απλώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσει το σχέδιό του.

Άραγε θα ακούγαμε στα κανάλια πως μπορεί να πήγε ξερωγώ για ορειβασία ή για να κόψει ξερωγώ βατόμουρα και να έπεσε ξερωγώ από καμιά απόκρημνη χαράδρα ή να είχε οποιοδήποτε ατύχημα?
Όχι!
Όλοι στα κανάλια θα ήταν βέβαιοι πως παράτησε οικειοθελώς την πρωθυπουργία και τη ΝΔ και προσπαθεί να επανιδρύσει την Πολιτική Άνοιξη και να ηγηθεί της μελλοντικής αντιπολίτευσης.

Άραγε θα ακούγαμε την πιθανολόγηση πως ίσως να έχει τσιμπηθεί με καμιά μικρή σουρλουλού και να παράτησε τα πάντα προκειμένου να αφιερωθεί στον έρωτά του? 
Όχι!
Όλα τα κανάλια χυδαίο καταστροφέα της Ελλάδας θα τον ανέβαζαν, στυγερό εξολοθρευτή συνταξιούχων θα τον κατέβαζαν κι όλοι θα διαλαλούσαν με αποτροπιασμό ότι κάτι καταστροφικό ετοιμάζει.

Άραγε θα ακούγαμε στα κανάλια πως ίσως να τον έχει δολοφονήσει κάποιος συγγενής κάποιου θύματός του? 
Όχι!
Όλοι θα υπέθεταν πως έχει αυτομολήσει στη Γερμανία απ' όπου προσπαθεί να ξεπουλήσει την πατρίδα του στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ -η οποία, άλλωστε, τον ανέδειξε.

Άραγε θα πιθανολογούσε κανένας στα κανάλια πως ίσως να έχει πάθει αμνησία και να περιφέρεται στα δάση χωρίς να θυμάται ποιός είναι?
Όχι!
Τα κανάλια θα ήταν σίγουρα πως εξαφανίστηκε προκειμένου ανενόχλητος να εξυφάνει κάποιο σκοτεινό σχέδιο χρηματοδότησης των εθνικών μας νταβατζήδων.

Εν ολίγοις κανείς δε θα ανησυχούσε πρωταρχικά για το εάν ο Σαμαράς ζει και αν είναι καλά στην υγεία του. Όλοι θα ήταν πεπεισμένοι για τη σοφία της λαϊκής παροιμίας "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει", οπότε η μόνη απορία όλων θα ήταν τι σατανικό ετοιμάζει πάλι ο Σαμαράς.

Δηλαδή, θα εφάρμοζαν την ίδια λογική που εφαρμόζουν τώρα στην περίπτωση του Χριστόδουλου Ξηρού, όπου, ως γνωστόν, αποκλείεται να του έχει συμβεί οτιδήποτε, αντιθέτως είναι ολοφάνερο το ότι ετοιμάζει ένα τρομοκρατικό χτύπημα.

(Κλικ εδώ για μια σχετική ενδιαφέρουσα σκέψη του "βαθύ Κόκκινο").

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Mi-la-re,
mi-la-re-si